Αποκλειστικό! Γκαμπριέλα, Power of Love: Ποιον γνωστό Αστρολόγο παντρεύεται το καλοκαίρι ενώ έψαχνε άλλον

Ποιον γνωστό Αστρολόγο παντρεύεται το καλοκαίρι η Γκαμπριέλα από το Power of Love;

Σαν βόμβα έσκασε στο Fimes.gr η είδηση, ότι η Γκαμπριέλα από το Power of Love παντρεύεται το καλοκαίρι γνωστό αστρολόγο.

Η Γκαμπριέλα μπήκε πριν λίγες εβδομάδες στο Power of Love, με σκοπό να βρει το ταίρι της… ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε μέχρι τώρα.

Η ίδια η Γκαμπριέλα δήλωσε μετά την αποχώρησή της από το Power of Love, ότι δεν ήταν single και είναι μαζί 1 ολόκληρο χρόνο με τον γνωστό Αστρολόγο Άρη Παπαδογιάννη.

Καλά ακούσατε, εδώ και ένα χρόνο έχει σχέση η όμορφη Γκαμπριέλα κάτι που δεν την εμπόδισε να μπει στο σπίτι του Power of Love και να βρει νέο σύντροφο ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Fimes.gr, ο αστρολόγος σύντροφος της Γκαμπριέλα, ο Άρης Παπαδόγιαννης είναι αυτός που προέτρεψε να μπει στο Power of Love η σύντροφός του. Καλά ακούσατε.

Ο αστρολόγος Άρης Παπαδόγιαννης και η Γκαμπριέλα λοιπόν πήγαν στο κάστινγκ του Power of Love μαζί με τον φίλο τους Τάσο Ποτσέτη (“Αγάπη μόνο”) με σκοπό να λάβουν μέρος.

Ωστόσο, το Power of Love διάλεξαν μόνο την Γκαμπριέλα για να μπει στο σπίτι και όχι τον Τασούλη.

Ο Άρης Παπαδόγιαννης ισχυρίζεται ότι δεν ζήλεψε στιγμή την Γκαμπριέλα μέσα στο Power of Love, αφού “ήταν πολύ ήρεμη και μαζεμένη και δεν φλέρταρε με κανέναν”. Αντίθετα, με αυτό τον τρόπο η σχέση τους δοκιμάστηκε και από εδώ και πέρα θα είναι ευτυχισμένοι.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Fimes.gr, το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Αύγουστο στη Μύκονο, όπου θα μείνουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του αστρολόγου Άρη Παπαδόγιαννη. Συγκεκριμένα, ο ίδιος σκοπεύει να ανοίξει “γραφείο” στη Χώρα της Μυκόνου.

Άρα γιατί μπήκε η αγαπημένη Γκαμπριέλα στο Power of Love; Για να δοκιμάσει όντως τη σχέση της; Μπα…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.