#HellsKitchenGR: Σκουπίδι Μποτρίνι, “αρχίδι@”, η χωματερή των ριάλιτι [video]

Σε χωματερή των ριάλιτι εξελίσσεται το Hell’s Kitchen με τον Έκτορα Μποτρίνι να βρίζει και να χυδαιολογεί για λίγη τηλεθέαση.

Το παρακάτω περιστατικό με τα αρχίδι@ είναι ένα μόνο παράδειγμα της ακραίας χυδαιολογίας που χαρακτηρίζει το Hell’s Kitchen.

Η Μπλε ομάδα των αντρών είχε χάσει από την Κόκκινη των γυναικών και οι παίκτες είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία ψηφοφορίας στο σπίτι και βρίσκονταν μπροστά στον Έκτορα Μποτρίνι εξηγώντας τις ψήφους τους.

O σεφ ρωτούσε ξεχωριστά όλους τους παίκτες για να αιτιολογήσουν τις ψήφους τους μέχρι που έφτασε στον Κωνσταντίνο.

Ο τροφαντούλης και πολύ αστείος Κωνσταντίνος που από την πρώτη εκπομπή είχε δείξει ότι αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ, ανέφερε τον παίκτη που ψήφισε και συμπλήρωσε ότι το έκανε γιατί ο παίκτης δεν είχε άλλες ψήφους.

Όταν ο Έκτορας Μποτρίνι του ζήτησε να δικαιολογήσει την κίνησή του, ο Κωνσταντίνος τόνισε ότι ψήφισε κάποιον που δε θα αλλοίωνε την μέχρι τότε διαμορφωθείσα ψηφοφορία κατά την οποία είχαν ξεχωρίσει οι τρεις υποψήφιοι.

Ο παρουσιαστής και αρχισέφ τότε ξέσπασε στον Κωνσταντίνο λέγοντάς του: «Η ουδετερότητα για μένα είναι ανωμαλία. Βγάλε τα @ρχ… δια για να πάει μπροστά η ομάδα», με τον παίκτη να δέχεται στωικά όσα άκουσε.

Η Ιωάννα και η Μαρίνα “αρπάχτηκαν” για την ομαδική δοκιμασία

Οι καβγάδες στο Hell’s Kitchen ξεκίνησαν νωρίς. Η Ιωάννα Βουτσά και η Μαρίνα Χρονά “αρπάχτηκαν” μέσα στο σπίτι, καθώς η πρώτη θεώρησε πως η συμπαίκτριά της την “κρέμασε” στην ομαδική δοκιμασία.

«Όσον αφορά τη συνεργασία με την Ιωάννα στην ομαδική δοκιμασία, έχει γίνει μια τεράστια παρεξήγηση. Δεν ξέρω αν κατάλαβε η Ιωάννα λάθος ή εγώ… Αλλά αυτό που συνέβη είναι ότι παρεξηγήσαμε η μία τα λεγόμενα της άλλης με αποτέλεσμα να μην συνεργαστούμε καθόλου και να υπάρχει ένταση στο τέλος της δοκιμασίας», είπε η Μαρίνα Χρονά.

«Σαφώς και μένω στην αρχική μου άποψη ότι η Μαρίνα με κρέμασε. Ο διάλογος ήταν μόνο για να εκφράσω την άποψή μου», ήταν το σχόλιο της Ιωάννας Βουτσά.

Δείτε τι έγινε στο σπίτι του Hell’s Kitchen:

Το twitter σφάζει το Hell’s Kitchen του Μποτρίνι και δεν έχει άδικο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.