Βόμβα Κατσίκη για ανταλλαγή Μητρετώδη-Κούκλατζη με Τούρκους αξιωματικούς: Τι δήλωσε η Νέα Δημοκρατία

Τι δήλωσε η Νέα Δημοκρατία για την πρόταση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη;

Αντιδράσεις στην Νέα Δημοκρατία έχει προκαλέσει η πρόταση του βουλευτή Κατσίκη για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, με οχτώ Τούρκους Αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

Διαβάστε την δήλωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την πρόταση του βουλευτή Κατσίκη:

«Τέτοιου είδους προσεγγίσεις πιστοποιούν ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει το κύρος και τη σοβαρότητα για να διαχειριστεί την υπόθεση των κρατούμενων Ελλήνων στρατιωτικών» τονίζει η Πειραιώς
Για διεθνή έκθεση της Ελλάδας από την πρόταση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Κατσίκη για «ανταλλαγή» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οχτώ Τούρκους αξιωματικούς κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Όπως τονίζει η Πειραιώς «ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης παραβλέπει, προφανώς, ότι η Ελλάδα είναι κράτος μέλος της ΕΕ και η διάκριση των εξουσιών θεμελιώδης αρχή που προβλέπεται από το Σύνταγμα».

«Δεν μας εκπλήσσουν αυτές οι απόψεις, που αποτυπώνουν τις γενικότερες αντιλήψεις της Κυβέρνησης» υπογραμμίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

«Τέτοιου είδους προσεγγίσεις εκθέτουν διεθνώς την Ελλάδα, πιστοποιούν ότι η Κυβέρνηση δεν διαθέτει το κύρος και τη σοβαρότητα για να διαχειριστεί την υπόθεση των κρατούμενων Ελλήνων Στρατιωτικών και υπονομεύουν το Κράτος Δικαίου» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε τι είπαν στις καταθέσεις τους οι Έλληνες στρατιωτικοί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.