Σε μία άκρως προκλητική κίνηση προχώρησε η Καναδική αυτοαποκαλούμενη «Μακεδονική» ένωση για ένα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα Μακεδονικά superfoods.

Η ένωση των εθνικιστών Σκοπιανών του Καναδά με επιστολή τους, ζητούν από την εταιρεία «Greece to you» να αποσύρει όλα τα προϊόντα της που εστάλησαν στον Καναδά και αναγράφουν ως περιοχή προέλευσης τη Μακεδονία και χώρα προέλευσης την Ελλάδα.

Μάλιστα οι ενέργειές τους, έγιναν ακόμα πιο εμπρηστικές όταν σε τοπική τους εφημερίδα θρασύτατα στιγματίζουν τα διεθνούς φήμης Ελληνικά προϊόντα, βάζοντας την φωτογραφία του βραβευμένου Μακεδονικού superfood με βάση το μέλι, το οποίο μάλιστα έχει ψηφιστεί και ως το καλύτερο superfood του κόσμου.

Ως τίτλο γράφουν: «Απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε τον όρο Μακεδονία στις συσκευασίες σας. Μακεδόνες είμαστε μόνο εμείς”.

skopia meli.jpg

polunikis oikonomou.jpg

Φυσικά η εταιρεία απάντησε σε έντονο ύφος όπως ακριβώς άρμοζε σε μία τέτοια περίπτωση, στέλνοντας μάλιστα την φωτογραφία που κυκλοφορεί σε όλα τα προφίλ στο facebook με το πρόσωπο του ιδιοκτήτη λέγοντας στον επίλογο της το γνωστό «Μολών λαβέ».

Τελικά η εταιρεία συνεχίζει την ραγδαία ανοδική της πορεία κάνοντας εξαγωγές σε 31 χώρες, χωρίς φυσικά να αλλάξει την συσκευασία του επιτυχημένου Μακεδονικού superfood με μέλι.

Δείτε ποιο το Μακεδονικό προϊόν που προκαλεσε το θέμα και κατέκτησε πρόσφατα την 1η θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό ΕΔΩ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ