Πάρτυ με αποχώρηση Γωγώς #MasterChefGR: «Έφυγε ο δαίμονας με τα ξανθά…»- Πέφτουν οι μάσκες [video]

Ποιοι έκαναν πάρτι με την αποχώρηση της Γωγώς από το MasterChef;

O Σάββας είχε ήδη σωθεί στο MasterChef και έμενε για ακόμα μία φορά η Γωγώ ως υποψήφια για αποχώρηση και ο Δημήτρης.

Οι τρεις κριτές είχαν δείξει από τη δοκιμή ακόμα του πιάτου της την απογοήτευσή τους για το επίπεδο του πιάτου που παρουσίασε ως μέλος της τελικής δεκάδας.

«Το πιάτο που μας παρουσίασες σήμερα δεν ήταν γι’ αυτή την φάση του διαγωνισμού. Αν ο Δημήτρης δε θα είχε κάνει τεχνικά λάθη δε θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή… Με έναν δικό σου τρόπο με έναν περίεργο τρόπο καταφέρνεις να γυρνάς πάντα πίσω στο σπίτι.

Δυστυχώς σήμερα δεν τον βρήκες αυτόν τον τρόπο», ήταν τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά που έδειξε τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι στον Δημήτρη και έβαλε τέλος στο ταξίδι της Γωγώς στον διαγωνισμό.

Ο Δημήτρης αν και αρχικά μπερδεύτηκε με το αποτέλεσμα αφού η Γωγώ θεωρείτο ως τότε η «Εξολοθρευτής».

Στη συνέχεια αστειεύτηκε με τον Σάββα λέγοντας πως «σίγουρα η Γωγώ δε θα γυρίσει μαζί μας;» ενώ δεν έχασε την ευκαιρία μαζί με τον Σάββα να αφιερώσει αυτό που κατάφεραν στον Μάριο.
Oι κριτές αποχαιρέτησαν με μία αγκαλιά την, αμφιλεγόμενη για τις μαγειρικές της ικανότητες και όσα έχει δηλώσει τις δυο φορές που βρέθηκε στο MasterChef, νεαρή παίκτρια.

Mέσα στο σπίτι μετά την επιστροφή του Σάββα και του Δημήτρη υπήρξε ο καθιερωμένος σχολιασμός του αποτελέσματος, ο οποίος αυτή τη φορά είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού έφευγε ο «Terminator» του σπιτιού.

Η Γωγώ άφησε και γράμμα για τους συμπαίκτες της που διαβάστηκε από τον Τζώρτζη ο οποίος δεν παρέλειψε να την στολίσει για ακόμη μία φορά: «Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με το κοκαλάκι της νυχτερίδας, άρα πιστεύω και η Γωγώ έφτασε στους 10 από τύχη γιατί δεν έδειξε τι αξίζει».

Η ατάκα της βραδιάς βέβαια ανήκει στον Χρήστο Γλωσσίδη που σχολίασε: «Έφυγε ο δαίμονας με τα ξανθά μαλλιά από το σπίτι. Εφτά φορές σερί. Ήταν η έβδομη και η φαρμακερή.»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.