Ανατροπή: ΠΑΟΚ 1-0 ΑΕΚ λόγω περιστρόφου Σαββίδη. Τούμπα διαιτητή, παρέμβαση Τσίπρα #paokaek

Τι αποφάσισε ο διαιτητής για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τι σκέφτεται να κάνει ο Τσίπρας;

Ο διαιτητής Κομίνης ενώ αρχικά είχε ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα στο 90′, ύστερα από δύο ώρες στα αποδυτήρια, άλλαξε απόφαση, κατακύρωσε το γκολ και ζήτησε από την ΑΕΚ να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ένωση αρνήθηκε κι ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα με ευθύνη της ΑΕΚ. Στον αέρα είναι πλέον το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (όπως ακριβώς ήταν και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πριν από δύο εβδομάδες), καθώς μετά την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο 90′ έγινε ο κακός χαμός.

Ο διαιτητής Κομίνης αρχικά είχε δείξει σέντρα, αλλά στη συνέχεια αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό του Ποντίκη υπέδειξε οσφάιντ τον Μαουρίτσιο θεωρώντας ότι ο Βραζιλιάνος επηρέαζε τη φάση. Αμέσως πάνω του οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι ακολούθησε το ντου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση και οπλοφορώντας ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν με τον Βιεϊρίνια να αντιδρά, αλλά τελικά τον διαιτητή Κομίνη (που όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ φέρεται να δέχθηκε απειλές από τον κ. Σαββίδη) να πηγαίνει στα αποδυτήρια όπου παρέμεινε για περισσότερη από μία ώρα.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η οριστική τύχη του ντέρμπι θα κριθεί (τι έκπληξη;) στα δικαστήρια!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, υπάρχει η επίσημη ενημέρωση ότι ο διαιτητής έχει μετρήσει το γκολ, ωστόσο διίστανται οι απόψεις για το λόγο της διακοπής.

Από τον ΠΑΟΚ γίνεται αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της ΑΕΚ καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν ότι το γκολ κατακυρώθηκε αλλά η διακοπή προέκυψε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο!

Πλέον η αγωνία μεταφέρεται για το το θα γράψει ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνος τόσο για το τελικά ισχύει για το γκολ, αλλά και για ποιο λόγο διέκοψε τελικά τον αγώνα!

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι ο διαιτητής Κομίνης άλλαξε απόφαση κι αποφάσισε να κατακυρώσει το γκολ, ενημερώνοντας την ΑΕΚ ότι θα πρέπει να βγει στον αγωνιστικό χώρο κι η Ένωση ενημέρωσε ότι δεν το κάνει με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά, ενώ η NOVA ανέφερε ότι ο διαιτητής ζήτησε από τις δύο ομάδες να ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο κι ότι εκεί θα ενημέρωνε για το αν μετράει το γκολ, αλλά επιβεβαιώνει ότι υπάρχει οριστική διακοπή.

Δείτε το οφ σάιντ γκολ του ΠΑΟΚ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ:

Η κυβέρνηση και ο Τσίπρας παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα τα σημερινά γεγονότα της Τούμπας και σκέφτεται τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, κατόπιν επικοινωνίας του με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος κάθε άλλο παρά απίθανο είναι.

Αντιθέτως, όπως μεταφέρθηκε στον ρεπόρτερ του σταθμού, το σενάριο της διακοπής της Super League είναι «το πιο… light σενάριο που σκεφτόμαστε για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου», δείχνοντας ότι οι δράσεις της κυβέρνησης για άμεση αντίδραση στα όσα συμβαίνουν είναι θέμα χρόνου.

Διαβάστε γιατί πραγματικά μπήκε ο Σαββίδης με περίστροφο στο γήπεδο, ποιον ήθελε να πυροβολήσει;

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.