ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Κόλαφος το φύλλο αγώνα. Τι γράφει, ποιο το τελικό σκορ. Σύλληψη Σαββίδη #paokaek

Τι γράφει το φύλλο αγώνα για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ποιο το τελικό σκορ και γιατί εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για Σαββίδη;

Με ένταλμα σύλληψης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Ιβάν Σαββίδης και 4 ακόμη άτομα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

Τόσο ο κ. Σαββίδης όσο και τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα (μέλη της προσωπικής του φρουράς) αναζητούνται με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και παραβάσεις αθλητικής νομοθεσίας.

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ περίμεναν μέχρι τα ξημερώματα, ώστε να ενημερωθούν τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, στο οποία σύμφωνα με τη «Νοva» αναφέρει:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: “Έχεις τελειώσει”.

“Μετά απ’ όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα”.

4) “Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ’ την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ”.

Για το σκορ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ο ρέφερι έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε το γκολ του Βαρέλα στο 90’ που δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής Κομίνης με τον βοηθό Ποντίκη υπέδειξαν σε θέση οφσάιντ τον Μαουρίσιο και το 0-0 δεν άλλαξε στο ντέρμπι.

Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς το διαιτητή γίνονταν όλο και πιο έντονες και κορυφώθηκαν όταν ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε σε έξαλλη κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις κατά του Κομίνη. Μάλιστα, στη ζώνη του είχε και περίστροφο, που φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες. Ζήτησε με χαρακτηριστικές κινήσεις να φύγουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από το γήπεδο. Μάταια ο Βιεϊρίνια προσπαθούσε να τον συνετίσει! «Νo, no», του φώναζε, ζητώντας να μείνει η ομάδα να παίξει τα 5 λεπτά καθυστερήσεων.

Διαβάστε την παρέμβαση Τσίπρα για το ΠΑΟΚ 1-0 ΑΕΚ, τι σκέφτεται να κάνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.