Παρέλαση 25η Μαρτίου: Μαθήτριες φωτιά, δασκάλα με δικτυωτό, νοσοκόμα, μίνι, τακούνια [φωτο]

Δείτε φωτογραφίες με μαθήτριες και δασκάλες που ξεχώρισαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκαν οι μαθητικές παρελάσεις 2018 ανά την Ελλάδα.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από την φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου μερικά απρόοπτα στιγμιότυπα που συζητήθηκαν, αλλά και όμορφες παρουσίες που μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Μερικά από τα άτυχα περιστατικά που κατέγραψε ο φακός ήταν ο τραυματισμός ενός φωτογράφου στο Αίγιο, το ατύχημα μία μαθήτριας στην Κομοτηνή, η κατάρρευση ενός στρατονόμου στην Καβάλα, αλλά και μερικά σκυλάκια που «παρέλασαν» κι αυτά σε Θεσσαλονίκη και Ναύπακτο.

Επίσης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, υπήρξαν πολλές όμορφες παρουσίες τόσο στην στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα όσο και στην μαθητική στην Θεσσαλονίκη.

Μαθήτρια περπάτησε ξυπόλητη στην Κομοτηνή

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα και στην μαθητική παρέλαση στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα, μία μαθήτρια πέρασε ξυπόλητη μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, καθώς χάλασε το παπούτσι της.

Ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους επισήμους και όσους παρευρέθηκαν εκεί από το να δώσουν ένα θερμό χειροκρότημα σε όλους τους μαθητές που παρέλασαν στην Κομοτηνή.

Εντυπωσιακές παρουσίες σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εντυπωσιακές παρουσίες στις παρελάσεις που γίνονται ανά την Ελλάδα. Στην Κρήτη και στη Θεσσαλονίκη οι μαθήτριες βάφτηκαν, χτενίστηκαν και παρήλασαν με ανάστημα υπερηφάνειας. Βέβαια, μερικά κορίτσια επέλεξαν να φορέσουν πιο κοντή φούστα από αυτή που συνηθίζεται, ενώ άλλες το διακινδύνεψαν και παρέλασαν φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Φωτογραφίες: Eurokinissi, Intime, cretalive.gr, nafpaktianews.gr

Δείτε φωτογραφίες με σχισμένα τζιν, μετανάστες και καυτά μίνι στη φετινή παρέλαση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.