Δολοφονία σοκ 40χρονης, Σταμάτα: «Έσφαξα στην μπανιέρα τον σατανά» – 150 μαχαιριές. Φρίκη

Ποια η φρικτή δολοφονία 40χρονης στη Σταμάτα που συγκλονίζει;

Σοκαρίστηκαν οι αστυνομικοί που έλαβαν το τηλεφώνημα το πρωί στο αστυνομικό τμήμα όταν άκουσαν από την άλλη άκρη της γραμμής τον δολοφόνο να ομολογεί το έγκλημά του με τα ακόλουθα λόγια:

«Έσφαξα τον Σατανά στη μπανιέρα».

Αυτή τη φράση φέρεται να είπε σύμφωνα με το newsit, ο 52χρονος στο τηλεφώνημα προς την αστυνομία ομολογώντας πως σκότωσε με ψαλίδι μετά από άγριο καυγά τη 40χρονη σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους στη Σταμάτα Αττικής.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας νωρίς το πρωί αντίκρυσαν την γυναίκα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα και τον δράστη που είχε πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών πιθανότατα για να δώσει τέλος στην ζωή του αναίσθητο.

Ο δράστης έχει μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Ζούσαν μαζί 7 χρόνια.

Ένας διαπληκτισμός που οδήγησε σε άγριο φονικό έχει προκαλέσει σήμερα σοκ το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του 52χρονου δράστη, ήταν γύρω στις 06:30 το πρωί της Πέμπτης όταν ακούστηκαν δυνατές φωνές από το σπίτι, οι οποίες όμως στη συνέχεια σταμάτησαν.

Λίγο αργότερα, ο δράστης τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε τη 40χρονη σύντροφό του. Μάλιστα φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας χάπια.

Στο σημείοι έσπευσαν αστυνομικοί που βρήκαν την άτυχη γυναίκα σε μία λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού. Έφερε πολλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (ψαλίδι και μαχαίρι) που έφταναν σύμφωνα με πληροφορίες τα 150!

Ο 52χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών όπως και το θύμα του, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.