#SurvivorGR spoiler: Ποια ομάδα έκπληξη κερδίζει την ασυλία, γιατί αποχωρεί παίκτης [video]

Ποιος κερδίζει την ασυλία;

Μία συγκλονιστική εβδομάδα διανύουμε στο Survivor με αλλαγές, προσθήκες, αλλά και οικειοθελείς αποχωρήσεις που προκαλούν ταραχή στις δύο ομάδες και ιντριγκάρουν τους τηλεθεατές.

Απόψε ήρθε η ώρα του πιο σημαντικού αγωνίσματος στο παιχνίδι, του οποίου το αποτέλεσμα θα κρίνει ποια ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει τρεις παίκτες για αποχώρηση.

Νωρίτερα έσκασε «βόμβα-μολότοφ» για την ομάδα των Διασήμων με την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρίας Σαμαρίνου, ωστόσο στο αποψινό αγώνισμα για την ασυλία η ίδια θα συμμετάσχει κανονικά.

Κάθε εβδομάδα και οι δύο ομάδες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στον στίβο μάχης, καθώς, κανείς δεν επιθυμεί να βρεθεί στη δύσκολη θέση του να ψηφίσει κάποιον συμπαίκτη του, αλλά σαφώς, ούτε και να βγει ο ίδιος υποψήφιος.

survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες που για ακόμη μία φορά έχουν διαρρεύσει και που μέχρι σήμερα δεν έχουν βγει λανθασμένες, η ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία είναι οι Μαχητές!

Αν και τελευταία, οι παίκτες των Μαχητών δεν τα πάνε καλά στα αγωνίσματα και κερδίζουν μόνο έπαθλα επικοινωνίας, φαίνεται πως η χθεσινή νίκη τους έδωσε την ώθηση να κυνηγήσουν και να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ασυλία.

Οι εσωτερικές διαμάχες υπάρχουν και στις δύο ομάδες, αλλά φαίνεται πως οι Μαχητές βρήκαν την ψυχολογία και τη δύναμη να στείλουν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα κάποιον Διάσημο σπίτι του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.