Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν δεμένους σε διαμέρισμα 10 άτομα επειδή…

Ποιος ο φρικιαστικός λόγος που κρατούσαν 10 άτομα κλειδωμένα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη;

Σοκ από την υπόθεση παράνομης κράτησης 10 ατόμων σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – Στην προσπάθειά του να διαφύγει ένας δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το Σάββατο (03/03/2018) δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης κατακράτησης δέκα αλλοδαπών υπηκόων, σε διαμέρισμα στην περιοχή των Διαβατών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σε βάρος των δύο συλληφθέντων, αλλά και τριών συνεργών τους, σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράνομη προώθηση και παροχή καταλύματος, αρπαγή και εκβίαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, το μεσημέρι του Σαββάτου εντοπίστηκε διαμέρισμα στην περιοχή των Διαβατών, όπου κρατούνταν παράνομα οι δέκα αλλοδαποί.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν οι δύο δράστες. Μάλιστα, ο ένας εξ’ αυτών, προκειμένου να διαφύγει, πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος με συνέπεια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης για νοσηλεία.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι δέκα άνδρες κρατούνταν χωρίς τη θέλησή τους, μέχρι συγγενικά τους πρόσωπα να παραδώσουν χρηματικά ποσά, προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι, ενώ όλοι τους είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στην υπόθεση συνεργών τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.