Θρίλερ με τις τηλεοπτικές άδειες: Πότε «Σβήνει» το MEGA

Τι θα γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες,πότε κλείνει το MEGA;

Αναβολή πήρε η εξέταση των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες που ήταν να γίνει την Παρασκευή 2 Μαρτίου.

Τα κανάλια Αlpha, Ant1, Star και Σκάι, καθώς και η ΕΙΤΗΣΕΕ, θα χρειαστεί να αναμένουν μέχρι τις 4 Μαΐου, όπου θα συζητηθούν οι προσφυγές τους στην Ολομέλεια.

Την ίδια ημερομηνία θα συζητηθεί και η προσφυγή της Τηλέτυπος ΑΕ., ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα γίνει γνωστή η τύχη του Mega.

Για μία ακόμη φορά το Mega βρίσκεται να πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα το οποίο έχει αρχίσει από χθες το βράδυ και συνεχίζεται.

Διαδοχικές ανακοινώσεις των μετόχων και του ΔΣ του σταθμού προκάλεσαν μία σύγχυση σχετικά με την επόμενη ημέρα και κυρίως με την λειτουργία του σταθμού.

Όλα ξεκίνησαν στην αρχή της εβδομάδας με την απόφαση των εργαζομένων να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις και να μην επιτρέψουν πλέον την υποδοχή και την προβολή διαφημίσεων στο πρόγραμμα του MEGA.

Αυτή ουσιαστικά ήταν και η χαριστική βολή καθώς μετά από μία τέτοια κίνηση η λειτουργία του καναλιού που ούτως ή άλλως βρισκόταν σε οριακό πλέον σημείο, δεν μπορούσε να συνεχιστεί για πολλές μέρες ακόμη λόγω διακοπής εισροής εσόδων.

Το ΕΣΡ μπορεί να αποφασίσει και να ενημερώσει την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) να δώσει εντολή στην Digea να κατεβάσει το σήμα του καναλιού από το επίγειο δίκτυό της.

Διαβάστε ποια θέλει να καλέσει ο Μένιος Φουρθιώτης στα αποκαλυπτικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.