Σάλος: «Ως βουλευτής έμπαινα στη Βουλή με το πιστόλι!» – Ποιος το αποκάλυψε

Ποιος πρώην βουλευτής αποκάλυψε ότι έμπαινε στη Βουλή με πιστόλι;

Για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην Νομάρχης και Περιφερειάρχης:

«Με ένα συγγνώμη κανείς δεν μπορεί να βγάλει από τα μάτια μας αυτά που παρακολουθήσαμε. Κανείς δεν μιλάει όμως για τον επόπτη, κάτι έγινε ενδοεπικοινωνιακά.

Αφαιρώ το πιστόλι… και μπαίνει στο γήπεδο ένας άνθρωπος που μπαίνει να δώσει τα πάντα. Με ενδιαφέρει η επόμενη μέρα.

Μπορείτε να μου πείτε ποιο εξέχων στέλεχος από την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη;

Το ίδιο θα έλεγα και για τον Άρη και τον Ηρακλή και την Καλαμαριά. Έχω φάει… μπουνιές από τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης σήμερα, αλλά δεν κατάλαβαν ότι με ενδιαφέρει πάντα το δίκαιο».

Και πρόσθεσε: «Εγώ τον είχα φέρει πριν οκτώ χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει πολλά και τώρα του φορτώνουν τα πάντα, τον ρίχνουν στο λάκκο των λεόντων.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια, για να μην το ξεχάσω, στην Αστυνομία και στον λαό του ΠΑΟΚ. Ήδη ο κ. Σαββίδης έπρεπε να διώξει από… χθες τον κ. Μίχελ, τον υπάλληλό του. Η απόφαση για τα στημένα παιχνίδια βγήκε μετά από επτά χρόνια. Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη; Δεν εφαρμόζεται κανένας νόμος».

Ο κ. Ψωμιάδης κατέληξε ως εξής: «Το σύστημα είναι υπεράνω κομμάτων και το ξέρετε πολύ καλά. Ξέρετε ότι υπάρχει συμβουλή απαγόρευσης να μπαίνουν βουλευτές με πιστόλι στη Βουλή; Οι μισοί, όμως, μπαίνουν.

Ποιος θα τους ενοχλήσει, ο απλός αστυνομικός που θέλει να μείνει στη Βουλή επειδή έχει μισό μισθό; Εντάξει, τον καταδικάσαμε. Δεν θα τον σταυρώσουμε τον άνθρωπο…

Εγώ ως βουλευτής έμπαινα στη Βουλή με το πιστόλι, μιλάω για τον εαυτό μου. Όσο υπάρχουν επιχειρηματικά συμφέροντα, το ποδόσφαιρο ξέχασέ το…

Εκτός αν συμφωνήσουν οι τέσσερις πρόεδροι. Καμία πολιτεία και κανένας υπουργός δεν μπορεί να το θεραπεύσει».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.