Ανείπωτος θρήνος για 16χρονο Κωνσταντίνο Κανταρτζή, Κερατσίνι: Ποια η ανατριχιαστική κίνηση στο σχολείο του

Σε πένθος έχει βυθιστεί για ακόμη μία φορά το Πανελλήνιο για τον άδικο χαμό του 16χρονου Κωνσταντίνου Κανταρτζή.

Μεσίστια κυματίζει η σημαία στο 7ο Λύκειο του Πειραιά.

Είναι το σχολείο όπου φοιτούσε ο 16χρονος Κωνσταντίνος Κανταρτζής, ο οποίος έχασε τη ζωή του «κυνηγώντας» την τέλεια selfie.

Το παιδί, μαθητής της πρώτης τάξης του Λυκείου, ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειάς του και η κηδεία του θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης 24 Απριλίου, από τον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Στο άκουσμα πως έπεσε στο κενό από βράχο ύψους 60 μέτρων στο άλσος Ανδρέα Παπανδρέου νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, και λίγες ώρες αργότερα έχασε τη μάχη για τη ζωή, οικογένεια, συμμαθητές και καθηγητές βυθίστηκαν στο πένθος.

Πώς ακριβώς συνέβη το κακό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ο Κωνσταντίνος μαζί με τους φίλους του, είχε πάει όπως συνήθιζε μετά το μάθημα, στο σημείο για να συζητήσουν και να μιλήσουν.

Το ρολόι έγραφε 12:00 το μεσημέρι, όταν ο 16χρονος, που βρισκόταν στο πάρκο, ανέβηκε σε ένα βράχο για να τραβήξει μία selfie φωτογραφία. Ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έκανε «βουτιά» στο κενό, πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων.

Εργαζόμενοι στο πάρκο, ενημερώθηκαν από έναν συνομήλικό του για την πτώση του 16χρονου.

Όταν πήγαν στο σημείο, ο Κωνσταντίνος ήταν στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένος, ωστόσο είχε ακόμα τις αισθήσεις του.

Δεν τον μετακίνησαν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι φίλοι του 16χρονου, έλεγαν ότι «δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να το κάνει».

Η παρέα των νεαρών είχε ανέβει στο βράχο από την πίσω πλευρά, καθώς η πρόσβαση μέσα από το πάρκο δεν είναι δυνατή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.