Εγκυμοσύνη-μυστήριο 22χρονης Σοφίας Κ., Νέα Σμύρνη: “Εμείς δεν την είχαμε δει ποτέ…”. Μαρτυρίες φίλων

Ποιες οι αποκαλύψεις για την 22χρονη Σοφία Κ. που σκότωσε το μωρό της στη Νέα Σμύρνη;

Υπό το άγρυπνο βλέμμα γιατρών και ψυχολόγων η 22χρονη φοιτήτρια προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ στο οποίο βρίσκεται μετά την αποτρόπαια πράξη της, όταν πέταξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, το νεογέννητο μωρό της.

Εκτός από την έντονα φορτισμένη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 22χρονη , όπως διαπιστώνουν οι γιατροί που την παρακολουθούν, έχει χαμηλό αιματοκρίτη, που σε συνδυασμό με τη ψυχολογική της κατάσταση δεν της επιτρέπουν να πάρει ακόμα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φοιτήτρια δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της αποτρόπαιας πράξης της εξαιτίας της οποίας αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες με τις οποίες θα έρθει αντιμέτωπη την Παρασκευή όπου και θα απολογηθεί.

Ο συνήγορος της 22χρονης κοπέλας, κ.Αλέξανδρος Αλεξιάδης δήλωσε στο protothema.gr: «Το παιδί έχει άρτιες σχέσεις τόσο με τη μητέρα όσο και με τον πατέρα, διέλαχε της προσοχής τους διότι το παιδί δεν ήθελε με το δικό του σκεπτικό να αποκαλύψει ή τουλάχιστον προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να το αποκαλύψει και σε ένα παιδικό μυαλό , οι εννέα μήνες φαντάζουν μεγάλο χρονικό διάστημα που μπορείς να κρατήσεις κάτι κρυφό , που όμως το πλήρωμα του χρόνου σε αναγκάζει να το αποκαλύψεις και όταν αποκαλυφθεί , να αντιδράσεις με τόσο διαταραγμένη σκέψη αποκομμένη από κάθε λογική και να προβείς σε μια τέτοια ενέργεια.

Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για ένα 22χρονο παιδάκι, το οποίο για τους δικούς του προσωπικούς λόγους ποτέ δεν εξήγησε σε κανέναν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, ποτέ δεν ζήτησε βοήθεια από κανέναν και έφτασε εκείνη η μέρα που γεννήθηκε το συγκεκριμένο βρέφος. Αυτό και μόνο μπορεί να δημιουργήσει μια κατάσταση στη γυναίκα , μετά ακριβώς τον τοκετό που να οδηγήσει σε μια ακραία κατάσταση όπως η συγκεκριμένη κατάσταση.

Έτσι, λοιπόν , το παιδί φοβούμενο τους πάντες δεν είχε σωστή αντίληψη εκείνη τη στιγμή. Ήταν ένα παιδί σε πανικό και αυτό που έκανε, ήταν μια πράξη χωρίς καμία αντίληψη της πραγματικότητας. Όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της και μετανιώνει για ότι έχει κάνει.

Θεωρώ ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με επιλόχεια κατάθλιψη και η αντίδρασή της αυτή στη συγκεκριμένη πράξη ήταν κάτω από μεγάλη ψυχολογική πίεση. Ένα τέτοιο παιδί , λοιπόν , όταν προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια, με τον τρόπο που την έκανε τότε μιλάμε για ένα παιδί που ήταν σε πανικό.

Εμείς ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη , που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση» λέει ο κ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

«Δεν την είχαμε δει ποτέ έγκυο» λένε οι φίλοι της

Όπως αποκάλυψε στο protothema.gr o πρώην σύντροφός της η 22χρονη έμεινε έγκυος από κάποιον νεαρό, ο οποίος όταν έμαθε από την κοπέλα για την κατάστασή της εξαφανίστηκε.

«Όταν χωρίσαμε κόψαμε επαφές και όταν συνομιλήσαμε μετά από κάποιους μήνες, μου είπε με χαλαρό ύφος ότι είναι έγκυος. Και μάλιστα από έναν νεαρό που τον είχε γνωρίσει το καλοκαίρι μέσω facebook. Στη συνέχεια της συζήτησής μας, τη ρώτησα ευθέως « ο πατέρας του μωρού γνωρίζει ότι είσαι έγκυος;» και μου λέει: « ναι, το γνωρίζει αλλά εξαφανίστηκε και με παράτησε». Μόλις έμαθα από τα ΜΜΕ ότι έκανε αυτό που έκανε στο μωρό , πραγματικά σοκαρίστηκα.

Για μένα δεν το χειρίστηκε καθόλου σωστά το θέμα γιατί έπρεπε να είχε ενημερώσει πρώτα τους γονείς της και τη μάνα της και τον πατέρα της. Θυμάμαι ότι μου είχε πει πως είχε ενημερώσει μόνο τον πατέρα του μωρού και στη μαμά της δεν είχε πει απολύτως τίποτα. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να είμαι εγώ ο πατέρας και να μου το έκρυψε. Αν βάλω κάτω τις ημερομηνίες, δεν βγαίνει με τίποτα. . Δεν έχω καμία ανάμειξη σε αυτή την υπόθεση», εξηγεί.

«Όταν μου έστειλε μήνυμα ότι γέννησε , δυσκολεύτηκα να την πιστέψω γιατί ήταν πολύ χαλαρή και άνετη. Δεν την είχαμε δει ποτέ έγκυο και δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Μάλιστα, δυο μέρες πριν γίνει το περιστατικό , μου είχε στείλει μήνυμα και μου είχε πει ότι πήγε στο γιατρό κι ότι άφησε εκεί το μωρό», αναφέρει η φίλη της.

«Όταν την έπαιρνα τηλέφωνο για να δω αν όντως λέει αλήθεια, δεν μου σήκωνε κανένα τηλέφωνο. Αργότερα , βλέπω στις ειδήσεις αυτό το τραγικό περιστατικό , στην οδό Πριγκιποννήσων όπου έμενε μαζί με τη μητέρα της .Κι όταν της έστειλα μήνυμα αν γνωρίζει κάτι για αυτό το περιστατικό , μου απάντησε λέγοντας ότι ήρθαν και μας πήραν αποτυπώματα αλλά δεν υπάρχει κάτι» λέει η φίλη της στο protothema.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.