Ασύλληπτη φρίκη: Παιδόφιλος σκότωσε 7χρονο. Toυ έβγαλε τα μάτια και τη γλώσσα και…

Ποια η φρικιαστική δολοφονία 7χρονου από παιδόφιλο;

Σοκ και φρίκη προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός 7χρονου αγοριού από παιδόφιλο σε παραγκούπολη του Νέου Δελχίου της Ινδίας, με τη μητέρα του να ζητά απαντήσεις.

Ο δολοφόνος του μικρού Purshotam Kumar δεν σταμάτησε μόνο στη δολοφονία, αλλά έβγαλε τα μάτια του 7χρονου, του ξερίζωσε τη γλώσσα και πετσόκοψε το σώμα του πριν τον πετάξει σε χωματερή, όταν ο μικρός προσπάθησε να αντισταθεί στις αρρωστημένες ορέξεις του παιδόφιλου.

Ο 21χρονος δολοφόνος ομολόγησε την πράξη του, δηλώνοντας αλκοολικός και τοξικομανής.

Η 25χρονη μητέρα του 7χρονου ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της, αλλά και για τα δεκάδες άλλα τέτοια περιστατικά βιασμών και δολοφονιών στην Ινδία.

«Ήταν στην αυλή. Τον φώναζα συνεχώς για να ελέγξω αν ήταν καλά και εκείνος πάντα μου φώναζε “είμαι εδώ μαμά”, αλλά εντελώς ξαφνικά έφυγε», ανέφερε η μητέρα.

«Τον φώναξα, αλλά δεν απάντησε. Βγήκα έξω από το σπίτι, όμως δεν μπορούσα να τον δω. Τον ξαναφώναξα, έψαξα. Και τότε κάποιοι γείτονες μου είπαν ότι “έφυγεμε αυτόν”». Αμέσως πήρε τηλέφωνο τον 27χρονο σύζυγό της, ο οποίος γύρισε σπίτι και μαζί πήγαν στην αστυνομία.

Την επόμενη μέρα άρχισαν οι έρευνες και στις 4 Απριλίου η αστυνομία βρήκε τον δολοφόνο στο σπίτι συγγενή του. Ο επιθεωρητής ανέφερε ότι ο 21χρονος ομολόγησε το έγκλημα και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε πετάξει το πτώμα του παιδιού.

Στην κατάθεσή του ο 21χρονος δολοφόνος ανέφερε ότι δελέασε το παιδί με μία σοκολάτα. Προσπάθησε να το βιάσει, όμως εκείνο άρχισε να φωνάζει και το στραγγάλισε. Το πτώμα του βρέθηκε ακρωτηριασμένο και με βγαλμένα τα μάτια.

Όπως ανέφερε ο 18χρονος θείος του, το παιδί δεν μπορούσε να αναγνωριστεί, ωστόσο «είδαμε αρκετά που μας έκαναν να διαπιστώσουμε ότι ήταν ο Purshotam. Το πτώμα του ήταν ακρωτηριασμένο. Ήταν φρικτό θέαμα».

Το άψυχο σώμα του παιδιού εστάλη για νεκροτομή και το ίδιο απόγευμα αποτεφρώθηκε σε παραδοσιακή ινδουϊστική τελετουργία ταφής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.