Απίστευτο σκάνδαλο με Aegean και Τουρκία. Τι έδωσε η ελληνική εταιρία στους Τούρκους [φωτο]

Ποιο είναι το σκάνδαλο ανάμεσα σε Aegean και Τουρκία και τι έδωσε η ελληνική αεροπορική εταιρία στην Τουρκία;

Σε μία περίοδο που οι σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας βρίσκονται ξανά σε μεγάλη κρίση, οι “γείτονές” μας συνεχίζουν να προκαλούν τόσο με δηλώσεις και με παραβιάσεις του εναέριου και του θαλάσσιου ελληνικού χώρου, όσο και μέσω των τουρκικών σειρών! Και μπορεί ο “Σουλτάνος” να απείλησε ότι θα κόψει την παροχή τουρκικών σειρών στην Ελλάδα, ωστόσο φροντίζει μέσω έμμεσης προπαγάνδας να διατυμπανίζει πως το “Αιγαίο δεν είναι ελληνικό”.

Τώρα βέβαια θα αναρωτηθείτε τι σχέση μπορεί να έχει η Aegean air! Παρακολουθώντας τα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς “Η νύφη”, (δεν προβάλλεται στην Ελλάδα) είδαμε ότι χρησιμοποιήθηκε αεροσκάφος της ελληνικής εταιρείας Aegean.

Συγκεκριμένα η τηλεοπτική οικογένεια που πρωταγωνιστεί στη σειρά, υποτίθεται πως θέλει να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της και στον “αέρα” και έτσι έφτιαξαν -σύμφωνα με το σενάριο πάντα- μία αφίσα με την αεροπορική εταιρεία Μποράν.

Όμως το αεροσκάφος που πήραν είναι της Aegean και συγκεκριμένα το μοντέλο Airbus a320-232 με την ονομασία “Φειδίας”, που θεωρείται η “ναυαρχίδα” του αεροπορικού στόλου. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος πήρε την ονομασία “Φειδίας” μετά από πρόταση του Προέδρου του Μουσείου της Ακρόπολης, Δημήτρη Παντερμάλη, και δόθηκε με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού στον κόσμο!

Προφανώς λοιπόν και η επιλογή της εταιρείας παραγωγής της σειράς στην Τουρκία να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν ήταν τυχαία, όπως επίσης και το γεγονός ότι προτίμησαν την Aegean, που στα ελληνικά σημαίνει Αιγαίο, και που ανήκει στην Ελλάδα, προπαγανδίζοντας έτσι έμμεσα πως το “Αιγαίο δεν είναι ελληνικό”.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Aegean για να επιβεβαιώσουμε πως η εταιρεία δεν έδωσε άδεια χρήσης του αεροσκάφους της έστω και σαν φωτογραφία, χωρίς όμως να πάρουμε κάποια απάντηση. Ωστόσο άνθρωπος της εταιρείας, ανεπίσημα μας είπε: “Δεν πιστεύω ότι τμήμα marketing θα έδωσε εντολή να χρησιμοποιηθεί αεροσκάφος της εταιρείας σε σειρά και μάλιστα τουρκική και ιδιαίτερα τέτοιες εποχές”. Να υπενθυμίσουμε πως έχουμε στην κατοχή μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία σε περίπτωση που η Aegean θελήσει να κάνει τις απαραίτητες νομικές κινήσεις πάνω στο θέμα αυτό!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες ντοκουμέντο αποκλειστικά στο Athensmagazine.gr:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.