Αλέξανδρος Νατσάκος, Power of Love: Ποιος ο “ανακατώστρας” νέος παίκτης. Σχέση με Στέλλα Μιζεράκη [video]

Ποιος είναι ο γνωστός Ηρακλειώτης, Αλέξανδρος Νατσάκος που μπήκε στο Power of Love για να το ανακατώσει;

Δύο οι αποχωρήσεις από το τελευταίο Gala του Power of Love, δύο όμως και οι αφίξεις.

Αυτή τη φορά, στο σπίτι του παιχνιδιού μπήκαν δύο άντρες, ο Κυριάκος και ο Αλέξανδρος. Ποιος ήξερε όμως ότι ο Αλέξανδρος Νατσάκος είναι ο… τρίτος Κρητικός που μπαίνει μετά τη Στέλλα και το Μιχάλη;

Πρόκειται για τον Αλέξη Νατσάκο που φαίνεται πως ήρθε για να ταράξει τα «νερά» στο Power of Love, καθώς εκ πρώτης όψεως θα… διεκδικήσει την επίσης Κρητικιά Στέλλα Μιζεράκη, με τον αγαπημένο της Πάνο να είναι δυσαρεστημένος από μια πιθανή εξέλιξη σαν αυτή, όπως φαίνεται και στο trailer της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, ο Αλέξης Νατσάκος είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο στη ζωή του Ηρακλείου, καθώς ασχολείται με το PR σε μαγαζιά, όπως άλλωστε και ο Πάνος Ζάρλας. Είναι επίσης σίγουρο οτι γνωρίζεται καλά με τη Στέλλα Μιζεράκη, η οποία επίσης δεν περνά απαρατήρητη στα γνωστά στέκια του Ηρακλείου.

Και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς αν παρατηρήσει την αντίδραση της όταν ο Αλέξης Νατσάκος μπαίνει στο σπίτι των κοριτσιών.

Δείτε το trailer με την είσοδο του Αλέξη Νατσάκου:

Δείτε φωτογραφίες από το instagram του Αλέξανδρου Νατσάκου:

Summer. 2k18

A post shared by Alexhs Natsakos ?? (@natsakos.a) on

Διαβάστε το αποκλειστικό του fimes.gr για το ποιοι παίκτες του Power of Love ήταν ζευγάρι από πριν και δείτε τις πλαστικές της Στέλλας Μιζεράκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.