Αλέξανδρος Σταματιάδης κηδεία Άνδρος: Σπαρακτικές δηλώσεις μητέρας και γιου “Είσαι ήρωας, φως και…” [φωτο]

Τι συνέβη στην κηδεία του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Άνδρο;

Το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη, τον 52χρονου επιχειρηματία που έσβησε το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα λένε αυτή την ώρα στην Άνδρο τα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλοι.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Ανδρου, το νησί από το οποίο καταγόταν ο άτυχος επιχειρηματίας για την κηδεία του.

Η γυναίκα του και τα δύο παιδιά του έφτασαν βουβά στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους που χάθηκε τόσο άδικα επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την οικογένειά του και το σπίτι του.

Στο νησί βρίσκονται και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης με τον δεύτερο να δηλώνει ότι «η Άνδρος πενθεί για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη που αμύνθηκε για την οικογένειά του».

Ο 52χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή το μεσημέρι μετά την άνιση μάχη που έδωσε από τις 2 Απριλίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τα σοβαρότατα τραύματα που του προκάλεσαν οι δύο ασύλληπτοι ακόμα δράστες, οι οποίοι πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής.

Διαβάστε τι έδειξε η δεύτερη νεκροτομή για το δολοφονημένο ζευγάρι στην Κύπρο και ποιο τραγικό λάθος έκανε η αστυνομία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.