Αλέξανδρος Σταματιάδης: Ποιος ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές στην Κηφισιά [φωτο]

Ποιος ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές στην Κηφισιά;

Αυτός είναι ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρός Σταματιάδης της Κηφισιάς:

Ο 52χρονος Αλέξανδρος Σταματιάδης με καταγωγή από το νησί της Άνδρου είναι ο άτυχος επιχειρηματίας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ληστές στη Κηφισιά και δέχτηκε τα πυρά τους, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του. Ο επιχειρηματίας, που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με την γυναίκα του και τα δύο ενήλικα παιδιά του άκουσε θόρυβο και όταν πήγε να δει τι συμβαίνει αντίκρισε μπροστά του τους δύο κουκουλοφόρους. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η οικία του 52χρονου δεν διέθετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας και έτσι δεν ήταν δύσκολο για τους δύο κακοποιούς να εισβάλλουν σε αυτό, λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα, προκειμένου να κάνουν ληστεία.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας και των κατασκευών, ενώ η σύζυγός του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή καθώς οι ληστές τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ’ επαφής, ενώ υποβάλλεται σε συνεχείς χειρουργικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Την ίδια ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους των αδίστακτων ληστών.

Διαβάστε την τραγωδία με τον 52χρονο επιχειρηματία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.