Συγκλονίζει πατέρας Δημήτρη Κούκλατζη: “Άλλαξε η ζωή μας σε λίγα λεπτά, προσπαθούμε να…” [φωτο]

Τι συγκλονιστικό δήλωσε ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη, Νίκος Κούκλατζης;

“Άλλαξε η ζωή μας μέσα σε λίγα λεπτά. Προσπαθούμε όμως να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Δίνουμε κουράγιο στον εαυτό μας και παραμένουμε νηφάλιοι τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου”, λέει ο Νίκος Κούκλατζης 47 μέρες μετά τη σύλληψη του γιου του Δημήτρη Κούκλατζη μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας κοντά στην Αδριανούπολη.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν ψύχραιμοι, ωστόσο οι Τούρκοι φαίνεται ότι έχουν επιλέξει να παίξουν παιχνίδι εκβιασμού στις πλάτες τους.

Όπως λέει ο Νίκος Κούκλατζης ο χρόνος περνάει αργά, με πολύ διάβασμα, αλλά ευτυχώς οι Τούρκοι στις φυλακές τους φέρονται καλά:“Τα παιδιά, κυρίως ο Δημήτρης, περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία, όπως του Καζατζάκη αλλά και τους Νταν Μπράουν. Ετοιμάζομαι να πάω νέα βιβλία την ερχόμενη Παρασκευή. Τους φέρονται καλά εκεί, δεν έχουν παράπονο”.

Αυτό που δίνει κουράγιο στις δυο οικογένειες, όπως επισημαίνει ο Νίκος Κούκλατζης είναι ότι οι δυο στρατιωτικοί δεν το βάζουν κάτω και πλέον αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να κρατήσει περισσότερο:

“Ο Δημήτρης Κούκλατζης δεν το βάζει κάτω. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ιστορία μπορεί να κρατήσει αρκετά και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει υπομονή για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να λήξει αυτή η κράτηση”.

Οι Τουρκία φαίνεται ότι έχει επιλέξει να κρατήσει ομήρους του δυο Έλληνες στρατιωτικούς όσο περισσότερο μπορεί. Όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος τους και πως η Άγκυρα θέλει να τους χρησιμοποιήσει ως ένα ακόμη μέτρο πίεσης κατά της Αθήνα.

Διαβάστε την νέα έρευνα που αποδεικνύει ποια αντικείμενα κουζίνας οδηγούν σε αργό θάνατο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.