Φρίκη με δολοφονία, Κύπρος: Ποια τα ευρήματα του ιατροδικαστή στον 15χρονο γιο

Ποια τα ευρήματα του ιατροδικαστή στο σώμα του 15χρονου γιου του νεκρού ζευγαριού από την Κύπρο;

Μικρομώλωπες φέρει ο 15χρονος γιος του άτυχου ζεύγους που έπεσε θύμα άγριας και δολοφονικής επίθεσης τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Στρόβολο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tothemaonline.com, εντοπίστηκαν μικρομώλωπες στον 15χρονο κατά την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη την Κυριακή (22.4.2018), χωρίς να διευκρινίζεται η προέλευση των εκχυμώσεων στο σώμα του αγοριού.

Από το πρωί της Δευτέρας υπήρξαν διαδοχικές συσκέψεις της ανακριτικής ομάδας στο Αρχηγείο της Αστυνομίας και στη Νομική Υπηρεσία, για συντονισμό ενεργειών στην υπόθεση του διπλού φονικού.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση του ΡΙΚ, ο Γενικός Εισαγγελέας εξέδωσε οδηγίες να ληφθούν επιπρόσθετες καταθέσεις προτού ληφθεί η γραπτή κατάθεση από τον 15χρονο, καθώς διαπιστώθηκαν και επιπρόσθετα κενά στο συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό από τους ανακριτές και λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς.

Ερωτηθείς σχετικά με τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Νομική Υπηρεσία, ο κ. Κληρίδης περιορίστηκε να δηλώσε στο ΚΥΠΕ ότι «ενημερωθήκαμε για το ανακριτικό έργο που έγινε μέχρι σήμερα, το οποίο θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς».

Έτσι για ακόμα μια ημέρα η γραπτή κατάθεση που εκκρεμεί εδώ και 5 ημέρες του 15χρονου οδηγείται σε αναβολή.

Εξάλλου, όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην σύσκεψη που διεξήχθη στην Νομική Υπηρεσία, ουδείς προέβη στην οποιαδήποτε δημόσια δήλωση, γεγονός που καταδεικνύει έτι περαιτέρω το πόσο ευαίσθητη, αλλά και περίπλοκη είναι η συγκεκριμένη υπόθεση, πρωτοφανής όχι μόνο για τα κυπριακά, αλλά και για τα διεθνή αστυνομικά δεδομένα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.