Εξαφάνιση Θάνου Ακρίβου: Ποια η νέα δυσάρεστη εξέλιξη, τι αποκάλυψαν τα ρούχα του [φωτο, video]

Ποια είναι η νέα δυσάρεστη εξέλιξη στην εξαφάνιση του Θάνου Ακρίβου και τι αποκάλυψαν τα ρούχα του;

Την απόφασή της να διακόψει τις έρευνες για την αναζήτηση του 32χρονου από τη Ναύπακτο Θάνου Ακρίβου, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/04) ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress.gr η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, ήρθε λόγω της κόπωσης από την πολυήμερη έρευνα, αλλά και της έλλειψης προσωπικού της υπηρεσίας. Ως συνέπεια αυτής της απόφασης, σταματάνε και οι έρευνες από ΕΜΑΚ και Ελληνική Ομάδα Διάωσης.

Το πρωί συμμετείχε στις έρευνες και το ελικόπτερο της αστυνομίας, σε απευθείας συντονισμό με την αστυνομία της περιοχής. Κάποια στιγμή σήμανε συναγερμός όταν εντόπισε έναν ορειβάτη στο χωριό Καρυά. Κινητοποιήθηκαν άμεσα άνδρες της ασφάλειας και διαπίστωσαν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που απλά έκανε ορειβασία στην περιοχή.

Η ασφάλεια θα συνεχίσει τις έρευνες για την εξαφάνιση του Θάνου Ακρίβου, αλλά με πιο διακριτικό τρόπο. Η οικογένεια, από την πλευρά της, θα συνεχίσει και αυτή τις έρευνες με εθελοντές της περιοχής.

Τι αποκάλυψαν τα ρούχα του Θάνου Ακρίβου:

Στο «κόκκινο» έχει φτάσει η αγωνία των ανθρώπων, του 32χρονου Θάνου Ακρίβου. Η είδηση ότι βρέθηκαν τα ρούχα του στο βουνό, βρεγμένα και γεμάτα αγκάθια μα πολύ περισσότερο οι εικόνες που έρχονται στο φως, προκαλούν ανατριχίλα για το το τι μπορεί να του συνέβη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 33χρονος ήταν για δύο ημέρες στην περιοχή Πανόραμα Άργους, προσπαθώντας να επισκευάσει το αυτοκίνητό του, που είχε «μείνει» από μπαταρία. Τι έγινε μετά; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να βρουν απαντήσει οι αρχές, μα πολύ περισσότεροι οι δικοί του άνθρωποι που «λιώνουν» από αγωνία.

Την αγωνία τους αυτή, έρχεται να επιβαρύνει και η μεσημεριανή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ότι από τη μεριά της σταματάει τις έρευνες λόγω… κόπωσης και έλλειψης προσωπικού.

Ειδικοί ερευνητές που ασχολήθηκαν με τα ρούχα αποκάλυψαν ότι δεν φαίνεται να δέχθηκε κάποια επίθεση καθώς δεν υπάρχει κάποιο σκίσιμο.

Διαβάστε γιατί αποχώρησε από το σπίτι του Power of love η Στέλλα Μιζεράκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.