Φαίη Σκορδά: «Θα σας πω τι ξεφτίλα έχω πάθει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!» [video]

Τί έχει πάθει η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Την πάτησε η Φαίη Σκορδά στο Instagram με τον Γιώργο Αγγελόπουλο καθώς έστελνε μηνύματα στο fan club του, νομίζοντας πως είναι ο ίδιος.

Διαβάστε πώς αποκάλυψε την γκάφα της στους συνεργάτες της η Φαίη Σκορδα:

«Θα σας πω τι ξεφτίλα έχω πάθει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!», είπε γελώντας και κρύβοντας το πρόσωπό της η Φαίη Σκορδά, στο “Πρωινό” τη Μεγάλη Τρίτη. Η παρουσιάστρια διηγήθηκε στους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές πώς την πάτησε, νομίζοντας ότι μιλάει με τον Ντάνο.

Μετά από μια τυχαία συνάντησή τους στο πλατό της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά ζήτησε από τον νικητή του Survivor να πάει καλεσμένο στο Πρωινό. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος της απάντησε ότι επειδή είχε εμφανιστεί πρόσφατα σε άλλη εκπομπή θα ήθελε να κανονίσουν τη συνάντησή τους αργότερα. Στο μεταξύ, η Φαίη άρχισε να παίρνει καρδούλες στο Instagram από τον Ντάνο, έτσι, μετά από καιρό του έστειλε μήνυμα στο Instagram να πάει στην εκπομπή. Εκείνος της απάντησε κοφτά «δεν μπορώ». Μετά από λίγες μέρες, η Φαίη είδε τον Γιώργο σε άλλο κανάλι, νευρίασε και του έστειλε ένα ανάλογο μήνυμα, για να διαπιστώσει ότι τόσο καιρό μιλάει με fan club του Γιώργου Αγγελόπουλου και όχι με τον ίδιο!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης την αντεπίθεση της Φαίης Σκορδά στον Γιώργο Λιάγκα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.