Κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, άγριος καυγάς Αυλωνίτου – Καμμένου: «Πήγαινε στη ΝΔ» – «Αν με διώξει θα…» [video]

Ποια η άγρια σύγκρουση Αυλωνίτου – Καμμένου στον αέρα;

Αγριος καυγάς ξέσπασε στον αέρα του Σκάι ανάμεσα στην Ελένη Αυλωνίτου και τον Δημήτρη Καμμένο.

Αφορμή τα οικονομικά και οι αυξήσεις στους βασικους μισθούς που η κυρία Αυλωνίτου είπε πως μέσα στο 2018 θα δωθούν στους εργαζόμενους.

Ο Δημήτρης Καμμένος αντέδρασε ρωτώντας από πού θα βρεθούν τα χρήματα και η μάχη ξέσπασε.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της ΝΔ και του είπε να αλλάξει κόμμα και να πάει εκεί που έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες θέσεις του.

Ο Δημήτρης Καμμένος αντέδρασε στα όσα ισχυρίζονταν η κυρία Αυλωνίτου για την πορεία της οικονομίας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον αποκάλεσε προβοκάτορα και αυτός της απάντησε λέγοντάς της ότι με αυτά που λέει «προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».

Από εκεί και μετά χάθηκε ο έλεγχος με τους τόνους να ανεβαίνουν και τον οικοδεσπότη Γιώργο Αυτιά να δηλώνει: «Πού ζω; Δεν είσαστε μαζί στην κυβέρνηση;».

Στο τέλος της συζήτησης, ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε από την Αυλωνίτου να του ζητήσει συγγνώμη, δηλώνοντας ότι αποτελεί μεγάλη προσβολή γι’ αυτόν η προτροπή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στη ΝΔ και ότι θα θέσει θέμα στον Πάνο Καμμένο.

Απαντώντας η κυρία Αυλωνίτου κατηγόρησε τον Δημήτρη Καμμένο ότι γυρίζει τα κανάλια και αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση αντί να μιλά μόνον μέσα στην ΚΟ του κόμματός του.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκλεισε την τοποθέτησή του καλώντας τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μιλήσουν και να λύσουν την πολίτική προσβολή που δέχτηκε από την Ελένη Αυλωνίτου, αλλιώς – είπε- θα έχουμε άλλες εξελίξεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.