Βόμβα Καμμένου: «Είναι τρελός ο Ερντογάν. Οι Έλληνες στρατιωτικοί μπορεί να…»

Τι δήλωσε ο Πάνος Καμμένος για τον Ερντογάν και τους Έλληνες στρατιωτικούς;

Ιδιαίτερα απαισιόδοξος για την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος αν και λίγο νωρίτερα είχε εκφράσει την ευχή (κοινοβουλευτική επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας) για άμεση αποφυλάκιση τους.

Ο Πάνος Καμμένος αφού επικαλέστηκε εκ νέου την κινηματογραφική ταινία «Εξπρές του Μεσονυκτίου» εκτίμησε με μια δόση υπερβολής ότι «όλη η ιστορία μπορεί να φτάσει τα 15 χρόνια διότι στην Τουρκία δεν υπάρχουν δικαστήρια και η Δικαιοσύνη λειτουργεί με εντολές του Σουλτάνου».

«Εγώ εκτιμώ ότι ήταν προσχεδιασμένο να τους συλλάβουν» δήλωσε διότι όπως εξήγησε «όταν έχουμε πολλά τέτοια επεισόδια και τους αφήνουμε σε πέντε λεπτά και από την πρώτη στιγμή παρ΄ότι ενεργοποιήσαμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας εκείνοι τα απέρριψαν, φάνηκε ότι πάνε για τέτοια δουλειά».

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλεσε πάνω από μια φορά τον Ερντογάν τρελό, ενώ διέψευσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεσμευθεί για άμεση έκδοση των «οκτώ» Τούρκων αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

«Ο Ερντογάν είναι τρελός» απάντησε σε ερώτηση για το αν υπάρχει κανάλι επικοινωνίας με την γειτονική χώρα «τι να επικοινωνήσεις; Στον τρελό δεν μπορείς να απαντήσεις. Είναι αξιόπιστος συνομιλητής ο Ερντογάν; Θα υπόσχονταν ποτέ ο Τσίπρας ότι θα απελευθερώσει τους «οκτώ; Του είπε ότι η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα, άλλωστε του επιστρέψαμε αμέσως το ελικόπτερο» είπε.

Επανέλαβε πάντως ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι σε ετοιμότητα και επιχειρώντας να καθησυχάσει εξέφρασε την άποψη ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε «απελπιστική κατάσταση».

«Το 80% των τεθωρακισμένων τους είναι διαλυμένα, η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο 60% των δυνάμεων του σε προσωπικό και σε πιλότους» δήλωσε

Ο Πάνος Καμμένος θέλοντας να κρατήσει έστω και στο τέλος της κουβέντας χαμηλούς τόνους ανέφερε ότι η Ελλάδα «δεν θα πάει να παίξει σε ένα παιχνίδι έντασης που ο Ερντογάν θέλει να δημιουργήσει χωρίς όμως να υποχωρούμε από τις δικές μας θέσεις».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.