Κηδεία Μπαλταδώρου: Κατέρρευσε η σύζυγος, λιποθυμία. Γαλανόλευκο φέρετρο [φωτο, video]

Τι συμβαίνει στην κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου και γιατί λιποθύμησε η σύζυγος του;

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Μορφοβούνι Καρδίτσας θα ταφεί το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι, ο άτυχος χειριστής του Mirage 2000-5, Γιώργος Μπαλταδώρος. Απαρηγόρητη είναι η σύζυγος του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Στο χωριό οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες, ενώ η κηδεία του θα γίνει παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, φίλων, συγγενών και συναδέλφων του εκλιπόντος.

Η σορός του αδικοχαμένου Γιώργου Μπαλταδώρου έφτασε στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό του χωριού για να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Το φέρετρο του Γιώργου Μπαλταδώρου ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, ενώ προηγούνταν το ξίφος και πηλήκιο του.

Όπως αναφέρει το karditsalive, μέλος του αγήματος έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του. Ωστόσο του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα είναι καλά στην υγεία του

Στη συνέχεια σημειώθηκε ακόμη ένα λιποθυμικό επεισόδιο συγγενικού προσώπου του άτυχου πιλότου το οποίο επίσης αντιμετωπίστηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου που βρίσκεται στον χώρο.

Όπως έγινε γνωστό στα Αποκαλυπτικά, αυτή τη στιγμή η σύζυγος του Γιώργου Μπαλταδώρου κατέρρευσε μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε ποια μεγάλο κατάστημα υιοθετεί τα παιδιά και τη γυναικά του Γιώργου Μπαλταδώρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.