Βόμβα στα media: Ποιο κανάλι “ζαχαρώνει” ο Κοντομηνάς. Μετακινήσεις, νέο πρόγραμμα

Ποια η είδηση που έσκασε σαν βόμβα στα media;

Κοινή πορεία ετοιμάζονται να ακολουθήσουν ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Οι δύο ισχυροί άντρες αποφάσισαν ύστερα από προτροπές κοινών συνεργατών – μεσολαβητών να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια στρατηγική συνεργασία ALPHA και Star.

Σύμφωνα με το enimerosi24, οι δυο τους βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις -υπό το άγρυπνο βλέμμα, φυσικά, των Παπαδρόσου και Κυριακόπουλου- προκειμένου η τηλεοπτική δραστηριότητα των δύο σταθμών να στηριχθεί σε συνεργασία σε όλους τους τομείς, με τους τεχνικούς συμβούλους και τους διευθυντές των δυο καναλιών να καλούνται να ακολουθήσουν κοινή γραμμή πλεύσης.

Τι σημαίνει αυτό;

Πρόκειται για μια συνεργασία που συνεπάγεται από τη δυνατότητα χρήσης ενός κοινού κοντρόλ –αφού τα Δελτία τους βγαίνουν διαφορετικές ώρες- μέχρι το κομμάτι των εσωτερικών παραγωγών ALPHA & Star.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της ιστοσελίδας, το ενημερωτικό κομμάτι του ALPHA ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στο Star, ενώ η ψυχαγωγία του Star στον ALPHA.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές θα στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του Star στην Κηφισιά, ενώ το ψυχαγωγικό κομμάτι του Star θα «βγαίνει» από τις εγκαταστάσεις ALPHA.

Αν το deal «κλειδώσει», το σχέδιο θα μπει σε εφαρμογή την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, με τον ΑΝΤ1 να έχει κάθε λόγο να ανησυχεί…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.