Νεκρό βρέφος, Νέα Σμύρνη: Αποκάλυψη σοκ από μητέρα 22χρονης. “Όταν το είδα στα κανάλια…”

Τι αποκάλυψε η μητέρα της 22χρονης που πέταξε το βρέφος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη;

Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση με την 22χρονη, η οποία πέταξε το βρέφος της από το παράθυρο σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Η μητέρα της φοιτήτριας, σύμφωνα με τα όσα είπε στις Αρχές, φέρεται να είχε κάποιες υποψίες ότι το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό ήταν της κόρης της, ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε, δεν είχε καταλάβει πως το παιδί της εμπλέκεται στην τραγική υπόθεση.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα.

Την Παρασκευή είχα πάει σε μια δουλειά και η κόρη μου είχε μείνει σπίτι. Όταν γύρισα την βρήκα ξαπλωμένη. Εκείνη την ημέρα είχα διακρίνει κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο και την ρώτησα τι είχε συμβεί.

Μου απάντησε πως ήταν αδιάθετη. Την επόμενη ημέρα όμως συνέχιζε να έχει έντονη αιμορραγία και πάλι όμως μου έλεγε πως ήταν εξαιτίας της περιόδου.

Όταν είδα στα κανάλια το Σάββατο ότι είχε βρεθεί νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μας τη ρώτησα αν έχει καμία σχέση με αυτό, αν ξέρει ή έχει δει κάτι και αρνήθηκε σε έντονο ύφος.

Με έπεισε ότι δεν ήξερε κάτι» ανέφερε η μητέρα της 22χρονης στην κατάθεσή της.

Παράλληλα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχη για το τι θα συμβεί στην κόρη της από εδώ και πέρα, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δεν ξαφνιάστηκε ιδιαιτέρως από την είδηση, καθώς φέρεται να είχε υποψίες αλλά δεν ήθελε να πιστέψει πως η κόρη της είχε κάνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε πόσα χρόνια σχεδίαζε την δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο ο 33χρονος που συνέλαβαν οι αρχές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.