Συγκλονιστικός ξάδελφος Γιώργου Μπαλταδώρου: “Τον θάψαμε αλλά κάθε μέρα του κάνουμε…”

Τι δήλωσε συγκλονισμένος ο ξάδελφος του Μπαλταδώρου;

«Ο Γιώργος, όπως όλα τα παιδιά στην ΠΑ, με το ήθος του, αντιμετωπίζει καθημερινά τις πιέσεις να φυλά τις Θερμοπύλες της Ελλάδας», δήλωσε σε Ενεστώτα χρόνο ο ξάδελφος του αδικοχαμένου Γιώργου Μπαλταδώρου, Φ. Κατοίκος, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

Βαθιά συγκινημένος, ο ξάδελφος του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας Μπαλταδώρου, σημείωσε ότι, «ο Γιώργος ήταν από μια τρομερή οικογένεια, η οποία τώρα τραβάει τον Σταυρό.

Δεν τον αφήνουμε μόνο, είμαστε κοντά του και από την ημέρα που τον θάψαμε, του κάνει παρέα η οικογένειά του, οι φίλοι του από τη Μοίρα του, ξενύχτησαν εκεί, στο μνήμα του».

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι ο τελευταίος που πέφτει σε καιρό ειρήνης», δήλωσε ο ίδιος και υπογράμμισε πως, «φαίνεται σε όλα τα παιδιά, φαίνεται η λεβεντιά, η αγάπη τους, νιώσαμε κι εμείς κι εκείνοι ότι έφυγε ένα κομμάτι από την οικογένειά του».

Αναφερόμενος στους λόγους που τον ώθησαν να μιλήσει δημοσίως, σημείωσε πως «ήταν για να μάθει ο κόσμος τι λεβέντης, τι αετός ήταν ο Γιώργος. Έχουμε χρέος στα πάνελ να βγαίνουν οι ήρωες και οι λεβέντες, για να γίνονται πρότυπα», είπε σχετικά.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα συγκινητικό περιστατικό στο χωριό του, όπου αρκετοί χωριανοί τον πλησίασαν και του είπαν:

«Δέκα από εμάς να φεύγαμε, αλλά να έμενε ο Γιώργος πίσω», όπως τόνισε «ήθελαν το πέταγμά του και ένιωθαν περηφάνια. Τώρα θα τον έχουμε μέσα στο μυαλό μας, γιατί δε θα πεθάνει ποτέ».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.