Συγκλονίζει η μητέρα 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα, Νάξος: «Δεν τη θέλω τη ζωή…» Τραγικό παιχνίδι μοίρας [video]

Τι αποκάλυψε η μητέρα της 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Νάξο;

Το κοριτσάκι πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου στη Νάξο που εργαζόταν η μητέρα του.

Η γυναίκα το είχε πάρει μαζί της στη δουλειά γιατί δεν είχε πού να το αφήσει, για να πάει για το μεροκάματο…

«Μου έφυγε λίγο. Δεν την πρόλαβα… Δεν κατάλαβα, πήγα να πάρω το παιδί μου… Δεν την θέλω τώρα τη ζωή μου» είπε η μητέρα της 4χρονης στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

Συγκλονισμένο είναι όλο το νησί αλλά και ολόκληρη η χώρα από το κακό που συνέβη μέσα σε λίγα λεπτά.

Τόσο χρειάστηκε για να ξεφύγει η μικρούλα από την προσοχή της μητέρας της και να πέσει μέσα στην πισίνα.

Η γυναίκα βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το άψυχο κορμάκι του παιδιού μεταφέρεται σήμερα στην Αθήνα για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας; Η μητέρα της 4χρονης πριν από ένα μήνα, είχε χάσει και την αδερφή της, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live…

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της 4χρονης, για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια.

«Έκανε βόλτες το παιδάκι, σκόνταψε και έπεσε μέσα στην πισίνα… Γλίστρησε και πήγε να το βγάλει και δε μπορούσε να το βγάλει. Αυτό είχαμε. Το αγγελούδι μου. Αυτό μου έδωσε ο Θεός και μου το πήρε…»

Η έρευνα για το συμβάν είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr η Αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία και έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθησαν οι γονείς της άτυχης Κατερίνας για παραμέληση ανηλίκου, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι από τον Εισαγγελέα.

Επίσης έχει συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στη Μικρή Βίγλα Νάξου (Συγκρότημα Ενοικιαζόμενων Κατοικιών), ο οποίος κατηγορείται για ελλιπή μέτρα ασφαλείας της πισίνας του συγκροτήματος του.

Να σημειωθεί ότι το Συγκρότημα Ενοικιαζομένων Δωματίων, όπου έγινε το τραγικό συμβάν δεν είναι σε λειτουργία, αλλά βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας για την καλοκαιρινή σεζόν.

Το χρονικό

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 13.00, τη Δευτέρα, και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου η μικρή Κατερίνα δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes, η αλβανικής καταγωγής μητέρα της 4χρονης Κατερίνας εργαζόταν στην ξενοδοχειακή μονάδα. Μη έχοντας να αφήσει κάπου το μικρό της κοριτσάκι, το είχε πάρει μαζί της στη δουλειά…

Η μητέρα βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου, σιδερώνοντας ρούχα. Κάποια στιγμή, έχασε από τα μάτια της τη μικρή της κόρη.

Είχαν μεσολαβήσει περίπου 10 λεπτά κι έτρεξε πανικόβλητη να βρει το παιδί. Το βρήκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου έχοντας χάσει τις αισθήσεις του… Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με γιατρό που έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα το 4χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου.

Οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σώσουν το παιδί καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Η σωρός του άτυχου παιδιού θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.