Παπάς με πατίνι: Ανατροπή. Ποιος ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Αντιδράσεις, “καραγκιοζιλίκια” [φωτο, video]

Ποιος είναι ο παπάς Χριστόδουλος Χριστοδούλου που έκανε Ανάσταση πάνω σε πατίνι και σάρωσε το διαδίκτυο;

Ο παπάς που έκανε Ανάσταση σε πατίνι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά στο Λονδίνο.

Ο παπάς του Ορθόδοξου ναού του Αγίου Νεκταρίου στο Battersea του Λονδίνου Χριστόδουλος Χριστοδούλου το τερμάτισε ανεβαίνοντας σε πατίνι και πέταξε δάφνες κάνοντας βόλτες στο διάδρομο του ναού.

Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να μεταδώσει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης ο ιερέας του Ορθόδοξου Ναού του Αγίου Νεκταρίου στο Battersea του Λονδίνου.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, ο παπάς ανέβηκε σε ένα… πατίνι και διέσχισε τον διάδρομο της εκκλησίας πετώντας, μάλιστα, φύλλα δάφνης στους πιστούς που βρίσκονταν εντός του ναού:

Πρόκεται για τον παπά Χριστόδουλο Χριστοδούλου, που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου στο Λονδίνο. Ο πάτερ Χριστόδουλος Χριστοδούλου ή Father Chris – FC, όπως τον αποκαλούν στο Λονδίνο, είναι εξοικειωμένος με τις νέες τεχνολογίες, ενώ ο ναός έχει ιστοσελίδα, αλλά και σελίδα στο facebook.

Βέβαια η αλήθεια είναι οτι ο παπάς με το πατίνι, Χριστόδουλος Χριστοδούλου δεν περίμενε οτι η κίνηση του αυτή θα γινόταν τόσο viral και θα ξεσήκωνε ακόμα και αντιδράσεις.

Διαβάστε μερικά από τα επικριτικά σχόλια που έχουν γραφεί για τον παπά με το πατίνι στο YouTube:

Xaris Black
Τι καραγκιοζιλίκια πληρώνουμε ρε;Ε;!

yota yota
..δεν υπαρχουν λογια. Απλα. Περιμενουμε τι θα δουμε τις επομενες φορες

Χρηστος Νικ
Κατάντια ?????

Stavros Tsouloupas
Δυστυχώς δεν είναι ανάσταση αυτό το πράγμα. Συγχωράτε με αλλά δεν γίνεται αγαπητοί ιερείς να θεωρείται ότι ένας παπάς που τρέχει σαν τον δεμονισμενο μέσα στην εκκλησία να θεωρείται ανάσταση. Λίγο σεβασμό προς το μυστήριο της θείας λειτουργίας. Το παρατραβήξαμε μερική να βάζουμε την λέξη παράδοση σε ξένα πράγματα της παράδοσης της εκκλησίας μας. Ο Χριστός όταν ανέστη δεν τον πήρε κανένας χαμπάρι. Με συγχωράτε. Χριστός Ανέστη!

Διαβάστε πώς διαδόθηκε το βίντεο του παπά με το πατίνι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.