Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απάντησε για χωρισμό Κικίλια-Μπαλατσινού. “Ήταν ένα πράγμα που…”

Τι απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον χωρισμό του Κικίλια της Μπαλατσινού;

Η σχέση του Βασίλη Κικίλια με τη Τζένη Μπαλατσινού έγινε από την αρχή της το αγαπημένο θέμα των lifestyle περιοδικών και εκπομπών, που την παρακολουθούσαν βήμα βήμα. Η συγκατοίκηση τους άναψε για τα καλά τα σενάρια επικείμενου γάμου τους και ο χωρισμός τους… αναλύεται συνεχώς.

Και μέσα σε όλες τις αναλύσεις βρήκε τη θέση του ο Πέτρος Κωστόπουλος, που δημοσίευμα του Down Town τον ήθελε να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην τριβή ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η μετακόμισή του στο Κολωνάκι, σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι Κικίλια-Μπαλατσινού, θεωρήθηκε ως ένα βάρος που προστέθηκε στις όχι και τόσο καλές του σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με συνεργάτη της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», τα πράγματα δεν είναι έτσι και ανέφερε όσα του είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Μίλησα χθες με τον Πέτρο, είναι πάρα πολύ ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα αυτά.

Μου επιβεβαίωσε ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις με την Τζένη. Η αλήθεια είναι ότι έχει μετακομίσει πάρα πολύ κοντά ο Πέτρος στο σπίτι της Τζένης, μπορείς να πεις ότι είναι σχεδόν στην ίδια γειτονιά.

Μετακόμισε λόγω της δουλειάς του. Ήταν ένα πράγμα που είχε αποφασιστεί από καιρό, δεν μετακόμισε επειδή πήγε η Τζένη.

Δεν συνδέεται ο Πέτρος με τον χωρισμό, αυτό θέλει να ξεκαθαρίσει».

Διαβάστε την απίστευτη αποκάλυψη για τον Πέτρο Κωστόπουλο και πως συνδέεται με τον χωρισμό Κικίλια-Μπαλατσινού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.