#PowerOfLovegr Αποκλειστικό: Καψούρης με την Εύα ο Δώρος; Έξαλλη η Αθηνά. “Τραγικό”

Τι συμβαίνει στο PowerOfLove όταν κλείνουν οι κάμερες;

Από την είσοδό της κιόλας, φάνηκε πως η Εύα Καλτσή θα φέρει τα πάνω κάτω στο Power of Love.

Η Τρικαλινή παίκτρια, Εύα, που δεν είναι τόσο αθώα όσο δείχνει, μπήκε στο Power of Love με έναν σκοπό, τον οποίο αν δεν έχετε ανακαλύψει ήδη, είμαστε εμείς εδώ -στο fimes.gr- για να σας τον αποκαλύψουμε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr, η Εύα έχει βάλει στο μάτι τον Δώρο πολύ πριν μπει στο Power of Love.

Η αλήθεια είναι, πως μόλις μάθαμε τα νέα αναθαρρήσαμε, αφού τόσο έμεις όσο κι εσείς -από ότι αντιλαμβανόμαστε- δεν έχετε καλύτερο από το να βλέπετε την Αθηνά…ΕΞΑΛΛΗ!

Η Εύα λοιπόν, με πολύ πλάγιο και αθώο τρόπο θα προσεγγίσει τον Δώρο, την ίδια στιγμή που η Αθηνά θα την έχει αφήσει ήδη σε απόσταση, αφού όπως όλοι είδαμε ξενέρωσε ακόμη και με τη φάρσα της Μαρίας Μπακοδήμου.

Το καλύτερο όμως, δεν είναι αυτό!

Το αποκορύφωμα της όλης ιστορίας είναι, πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Δώρο να έχει “τσιμπήσει” για τα καλά και να γυροφέρνει “φιλικά” την Εύα.

Και λέμε “φιλικά” γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να προδοθεί ακόμη, καθώς γνωρίζει τι έχει να τραβήξει από την αιωνίως 19χρονη φίλη του, η οποία όσο περνάνε τα επεισόδια γίνεται ακόμη περισσότερο… βδέλλα!

Aυτό βέβαια θα συμβεί μόνο αν μείνει η Αθηνά στο παιχνίδι, καθώς όπως πληροφορούμαστε ολοένα και περισσότεροι της χαρίζουν καθημερινά την αρνητική τους ψήφο.

Μείνετε συντονισμένοι και ετοιμαστείτε για… μεγάλες στιγμές στο Power of Love!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.