#PowerofLoveGR Θα τους κάνει κώλ@ς η Εύα Καλτσή: Ποιον διεκδικεί. Δώρο ή Ζάρλα;

Ποιον θέλει να διεκδικήσει η Εύα Καλτσή αν επιστρέψει στο σπίτι του Power of Love;

Αποχώρησε από το σπίτι του Power of Love η αμφιλεγόμενη παίκτρια, Εύα Καλτση, γεγονός, που εμάς στο fimes.gr μας στενοχώρησε αρκετά και θα σας πούμε γιατί.

Η Εύα Καλτσή, ήδη από την είσοδό της στο Power of Love έδειξε δυναμισμό και ισχυρή προσωπικότητα, ενώ έκανε και πολλές συμπαίκτριές της να τη φοβηθούν.

Κατά την αποχώρησή της από το Power of Love, η Εύα Καλτσή κάλεσε στο κόκκινο δωμάτιο την Άννα με την οποία είχε και μία ειλικρινή κουβέντα.

Σε ερώτηση της Άννας αν θα διεκδικούσε κάποιον από το παιχνίδι, η Εύα Καλτσή απάντησε πως είδε ενδιαφέρον από κάποιον… δεσμευμένο!

Αμέσως, στο μυαλό μας ήρθε ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας γυρόφερνε την Εύα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι η παίκτρια αναφερόταν στον Πάνο Ζάρλα.

Μην αγωνιάτε! Θα σας λύσουμε εμείς την απορία σε αυτό το φλέγον δίλημμα, καθώς όπως έχετε καταλάβει εμείς εδώ στο fimes.gr λατρεύουμε να αναλύουμε ίντριγκες και πάθη. Άλλωστε, σας είχαμε προειδοποιήσει πως ο Δώρος θα… καψουρευτεί την Εύα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Το ενδιαφέρον του Δώρου για την Εύα Καλτσή ήταν διάχυτο σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με πειράγματα, πλάκες και βλέμματα φωτιά.

Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο, με βάση το οποίο θεωρούμε πως η Εύα Καλτσή στη χθεσινή συνομιλία της με την Άννα αναφερόταν στον Δώρο.

Δεν θα σταθούμε όμως σε αυτό!

Η Εύα Καλτσή -που πιστεύουμε πως είναι μία πολύ έξυπνη γυναίκα- δεν θα ζητούσε την επαναφορά της στο Power of Love για να μπλέξει με τον Πάνο Ζάρλα, δεδομένου ότι ο κόσμος αφενός στηρίζει σταθερά και δυναμικά τη Στέλλα Μιζεράκη, αφετέρου ο Πάνος δεν έδειξε κάποιο ύποπτο ενδιαφέρον.

Βλέποντας λοιπόν, πως ο κόσμος -παρόλο που την “ψήφισε” αγαπημένη παίκτρια- θέλει να βγάλει εκτός παιχνιδιού την Αθηνά, η Εύα θέλει να απλώσει τα δίχτυα της στον Δώρο για να χωρίσει το ζευγαράκι μεξικάνικης σαπουνόπερας και να κάνει επιτέλους… άνθρωπο τον Κύπριο παίκτη.

Τι λέτε; Θα τα καταφέρει;

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή η Εύα Καλτσή έχει βάλει στο μάτι τον Πάνο Ζάρλα και θέλει να τον χωρίσει από την αγαπημένη μας, Στέλλα Μιζεράκη, σίγουρα θα νιώσει την… οργή του twitter.

Μην πας γυρεύοντας Εύα μας!

Διαβάστε ποια παίκτρια του Power of Love αναζητά τη μεγάλη ζωή δίπλα σε πλούσιους επιχειρηματίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.