#PowerofLoveGR spoiler: Ποια φαβορί αποχωρούν στο επόμενο. Ονόματα βόμβα

Ποιοι αποχωρούν την επόμενη εβδομάδα από το Power of Love; Spoiler φωτιά που προκαλεί έκπληξη.

Η αποχώρηση της Εύας Καλτσή από το Power of Love στεναχώρησε πολλούς, αλλά δεν ήταν μεγάλη έκπληξη καθώς ήταν καινούργια παίκτρια.

Αυτό όμως που θα συμβεί την επόμενη Παρασκευή θα είναι μεγάλη ανατροπή, καθώς θα αποχωρήσουν δυο παίκτες που ήταν στο παιχνίδι από την αρχή.

Ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το Power of Love είναι ο Ανδρέας Ανδρεανος, που ήταν υποψήφιος και αυτήν την Παρασκευή και γενικά δεν έχει και πολλές συμπάθειες μέσα στο σπίτι.

Ο δεύτερος όμως παίκτης είναι έκπληξη, καθώς πρόκειται για τον Νίκο Σπυριδαντωνακη, ο οποίος δουλεύει εδώ και βδομάδες την Κλαουντια ψιλό γαζί προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι.

Διαβάστε τι έγραψε ο Νάσος Γουμενίδης για την επόμενη αποχώρηση στο Power of Love:

Τα γυρίσματα της εκπομπής είναι μια βδομάδα μπροστά και έτσι χθες γυρίστηκε το γκαλά της επόμενης Παρασκευής. Ένα γκαλά που θα έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον… Μιας και κάποιοι ξεγυμνώθηκαν και κάποιοι άλλοι ξεβρακώθηκαν…

Ωστόσο, δύο άντρες αφήνουν μια για πάντα το «εργάκι» και ετοιμάζουν βαλίτσες αυτή την ώρα για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Ανδρέας Ανδρεανός και ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης.

Διαβάστε τι ακούγεται για παίκτρια του Power of Love με ναρκωτικά και ψυχιατρείο και ποιον θέλει ερωτικά η Εύα Καλτση στο Power of Love.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.