Έξαλλος ο Σαββίδης με Τσίπρα-Καμμένο: Λάθος προσδοκίες, απόφαση ΕΠΟ για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Τι θα κάνει στο Κύπελλο

Γιατί είναι έξαλλος ο Σαββίδης με Τσίπρα-Καμμένο και με την απόφαση της ΕΠΟ και τι θα κάνει για το κύπελλο;

Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις στην Θεσσαλονίκη, όπως μαθαίνουμε για το «δίπορτο» που έπαιξαν εις βάρος των φίλων του ΠΑΟΚ (αλλά και στην οικογένεια Σαββίδη) το δίδυμο της συμφοράς Τσίπρας-Καμμενος.

Αφού μέχρι και πριν από λίγες ώρες, υπήρχε διάχυτη η αίσθηση στους κόλπους των φίλων των οπαδών του ΠΑΟΚ (αλλά και στην οικογένεια Σαββίδη), πως η αναμενόμενη απόφαση του δικαστή Σκουτέρη – κάποιον τρόπο – θα ξαναέβαζε τον ΠΑΟΚ στο «κόλπο» της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται πως υπήρχαν «σαφείς διαβεβαιώσεις» από την πλευρά Τσίπρα και Καμμένου προς τον Σαββίδη, πως η απόφαση του δικαστή θα ήταν ευνοϊκή για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Τελικά αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, το πόσο… συνεπή είναι τα δύο κυβερνητικά «συνεταιράκια» Τσίπρας – Καμμένος απέναντι στα όσο υπόσχονται, αλλά και πόσο… κορόϊδο πιάστηκε (ξανά) ο Ιβάν – εφόσον τους πίστεψε.

Το σίγουρο είναι πως μετά και την απόφαση αυτή η Θεσσαλονίκη «βράζει».

Και οι Τσίπρας και Καμμένος είναι πλέον ανεπιθύμητοι στην πρωτεύουσα του Βορρά.

Έξω φρενών οι Θεσσαλονικείς, φίλοι του ΠΑΟΚ, μετά την απόρριψη της έφεσης της ΠΑΕ από την αρμόδια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με το παιχνίδι με την ΑΕΚ που κατακυρώθηκε στα “χαρτιά” στην ομάδα της Αθήνας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε κάνοντας λόγο για «στοχευμένο επικοινωνιακό τραμπουκισμό», που όπως τονίζει, «υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού».

Ο υιός του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, υποστήριξε πως οι επόμενες κινήσεις των «ασπρόμαυρων», που αφορούν και την συμμετοχή τους στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, θα αποφασιστούν και θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Μέσα στις επόμενες μέρες, μετά από συζητήσεις με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και κάποιων ειδικών, θα εκφράσουμε την επίσημη θέση μας σχετικά με την συμμετοχή μας στον τελικό Κυπέλλου και την κατάσταση γενικότερα».

Διαβάστε πότε αποσύρονται οριστικά τα πλαστικά καλαμάκια από την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.