Στέλιος Σκλαβενίτης: Αυτό τον σκότωσε. Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν, οι τελευταίες ώρες

Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για την αιτία θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη;

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το νοσοκομείο Υγεία αναφορικά με τον αιφνίδιο θάνατο του επιχειρηματία Στυλιανού Σκλαβενίτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β».

Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Το ιστορικό του θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη

Σε ηλικία μόλις 54 ετών, ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τρία αδέρφια που ηγούνται της επιτυχημένης επιχείρησης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή νωρίς το πρωί της Κυριακής, 1η Απριλίου. Αιτία του θανάτου του ήταν οι επιπλοκές που προκάλεσε στον οργανισμό του η γρίπη.

Όλα έγιναν ξαφνικά. Πολύ γρήγορα. Και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο για την οικογένεια, τους φίλους και τους ανθρώπους που εργάζονταν για εκείνον, να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που γνώρισαν, αγάπησαν, συνεργάστηκαν, δεν είναι πια στη ζωή.

Η είδηση του θανάτου του, νωρίς το πρωί της Κυριακής, άφησε τους πάντες άφωνους. Σοκαρισμένους. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η γρίπη που τον ταλαιπωρούσε τελευταία θα ήταν εκείνη που θα έκοβε, τόσο νωρίς, το νήμα της ζωής του.

Οι τελευταίες δραματικές στιγμές

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του. Τις τελευταίες μέρες, τον ταλαιπωρούσε η γρίπη. Το βράδυ του Σαββάτου (31.03.2018) όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία. Εκεί, οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μπει στην Εντατική. Όπως και έγινε. Στέλιος Σκλαβενίτης

Η διάγνωση ήταν «σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β». Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, η κατάσταση επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ανέπτυξε «σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας». Στις 07:18 το πρωί της Κυριακής, πέθανε.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης μαζί με τα αδέλφια του Μαρία και Γεράσιμο, βρισκόταν στη διοίκηση του ομίλου και σήκωσαν το βάρος της συγχώνευσης με τον Μαρινόπουλο.

Διαβάστε το βιογραφικό του Στέλιου Σκλαβενίτη, πώς εγινε ο Στέλιος Σκλαβενίτης “άρχοντας” των σούπερμάρκετ και από τι πέθανε ο Στέλιος Στκλαβενίτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.