#SurvivorGR αποκάλυψη: Αποχώρηση φέρνει αλλαγές. Ποιος μαχητής πάει στους διάσημους [φωτο]

Ποια αποχώρηση φέρνει αλλαγές στο survivor και ποιος μαχητής πάει στους διάσημους;

Μπορεί το Survivor να μην προβάλλεται λόγω Πάσχα στις τηλεοράσεις μας, ωστόσο στον Άγιο Δομίνικο υπάρχει μεγάλη αναταραχή.

Πάικτρια φαβορί ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη η οποία το τελευταίο διάστημα διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο. Όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής στο η συγκεκριμένη κοπέλα, πιέζεται που είναι μακριά από την οικογένεια της και δεν μπορεί άλλο τις συνθήκες αυτές. Η Όλγα Φαρμάκη, ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει από το ριάλιτι, όμως της έχουν δώσει λίγο χρόνο να το σκεφτεί, μήπως είναι απόφαση της στιγμής, μπας και αλλάξει γνώμη.

Την ίδια ώρα οι συμπαίκτες της προσπαθούν με νύχια και με δόντια, να την μεταπείσουν αφού είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας, ενώ γνωρίζει ταυτόχρονα από τους νέους παίκτες, πως και το κοινό την υποστηρίζει.

Αν η Όλγα Φαρμάκη δεν αλλάξει γνώμη και τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, τότε οι Μαχητές θα μπουν στην διαδικασία να στείλουν έναν παίκτη τους στους Διάσημους. Αυτό θα φέρει την αριθμητική ισορροπία στις ομάδες και ταυτόχρονα θα ιντριγκάρει πολύ το ριάλιτι.

Επομένως, αν υπάρξει και άλλη αποχώρηση από τους Διάσημους η οποία δεν θα είναι από την κλασική διαδικασία της ψηφοφορίας, αλλά θα είναι επιθυμία του παίκτη, τότε θα πραγματοποιηθεί ένα έκτακτο συμβούλιο.

Στο συμβούλιο αυτό οι Μαχητές θα ψηφίσουν στην κάλπη τον παίκτη που θέλουν να στείλουν στην δίπλα ομάδα, όπως ακριβώς είχε συμβεί πέρυσι, που πήγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους Μαχητές.

Διαβάστε για ποιο λόγο διακόπηκε ξαφνικά το τουρνουά Ελλάδας-Τουρκίας στο Survivor.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.