#SurvivorGR: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Μουρούτσος από το παιχνίδι

Για ποιο λόγο αποχώρησε ο Μιχάλης Μουρούτσος απο το survivor;

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Μιχάλης Μουρούτσος από το Survivor.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης στο άθλημα του Τάε Κβο Ντο, σύμφωνα με πληροφορίες αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και πήρε τον δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο. Εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα στο αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε ο ίδιος, όπως είπε, ήταν καθαρά προσωπικοί, φωτογραφίζοντας τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής του, τη Λάουρα και την κόρη του Έλενα ως τα ισχυρότερα κίνητρα που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, μέχρι στιγμής, είχε δώσει στο παιχνίδι το 100% των δυνατοτήτων του και είχε πολύ καλά στατιστικά ως παίκτης.

Είναι από τους λίγους που δεν μπήκαν ούτε μία φορά στη διαδικασία να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του για αποχώρηση απο το survivor και ο λόγος είναι ότι πράγματι βοήθησε πολύ την ομάδα και στην εμψύχωση για τις νίκες και πρακτικά, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό στους στίβους μάχης. Αυτή την ώρα, μάλλον θα βρίσκεται στο δρόμο για Ελλάδα μιας και θέλει να σφίξει στην αγκαλιά του τις γυναίκες της ζωής του.

Και επειδή σήμερα είναι Πρωταπριλιά… σας τη σκάσαμε! Ο Μιχάλης παραμένει στο παιχνίδι και μάλλον θα είναι από τους τελευταίους που θα φύγουν από αυτό αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες του Survivor.

Διαβάστε επίσης το σποιλερ απο το power of love για τον παίκτη που αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα απο το σπίτι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.