Σάλος με Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη: 700.000 διατροφή, 1.000 για κομμωτήριο και… Κατηγορίες και για ναρκωτικά

Τι άλλο ζητά από τον Παύλο Βαρδινογιάννη η Τζίνα Αλιμόνου;

Το διαζύγιο της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη οπωσδήποτε είναι το θέμα των ημερών.

Οι δυο τους βρίσκονται αντιμέτωποι για την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τελευταίο δικαστήριο στις 30 Μαρτίου, παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Όπως είναι γνωστό και όσο περίεργο και αν ακούγεται, το πρώην ζευγάρι, παρότι χωρισμένοι, συγκατοικούν στο σπίτι που έχουν στη Φιλοθέη, κάθε φορά που ο επιχειρηματίας έρχεται στην Ελλάδα.

Τώρα, εκτός από τη διατροφή των 700.000 ευρώ που ζητά ετησίως η κυρία Αλιμόνου ζητά και τη μετοίκηση του κυρίου Βαρδινογιάννη από το σπίτι για να αποφεύγονται οι καθημερινές προστριβές.

Η ίδια νιώθει ασφυκτικά περικυκλωμένη, πιεσμένη και σε μόνιμη επιτήρηση, όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Αναλυτικά:

2.638 ευρώ τον μήνα για λειτουργικά έξοδα του σπιτιού και διατροφή
1.000 ευρώ τον μήνα για ατομική υγιεινή και κομμωτήριο
2.150 ευρώ τον χρόνο για ιατρικούς λόγους και εξετάσεις
100 ευρώ τον μήνα για επισκέψεις σε εστιατόρια – θέατρα – σινεμά
250 ευρώ τον μήνα για γιορτινά δώρα σε φίλους
1.800 ευρώ τον μήνα για δόση δανείου (σ.σ.: σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο ποσό αφορά σπίτι που αγοράστηκε για τη μητέρα της κυρίας Αλιμόνου ενόσω ήταν ακόμη παντρεμένη με τον κ. Βαρδινογιάννη)
1.600 ευρώ τον χρόνο για την ιδιωτική της ασφάλιση
400 ευρώ τον χρόνο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου
750 ευρώ τον χρόνο για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου
1.000 ευρώ τον χρόνο για τη συντήρηση του αυτοκινήτου
2.000 ευρώ τον χρόνο για διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού

Οι αλληλοκατηγορίες για τα ναρκωτικά

Τι συμβαίνει όμως σχετικά με την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους; Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του είναι ακατάλληλη για να έχει την επιμέλεια των παιδιών και ζήτησε από το δικαστήριο τη διενέργεια εξέτασης DNA της εναγομένης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κάνει χρήση ναρκωτικών.

Η δικηγόρος του Παύλου Βαρδινογιάννη, Έλενα Τζούλη, ζήτησε να ληφθεί βιολογικό υλικό από τις τρίχες της εναγομένης, το οποίο εν συνεχεία να εξεταστεί από το εξειδικευμένο τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Όπως δημοσιεύτηκε σε σχετικό ρεπορτάζ «η πλευρά του επιχειρηματία, βασιζόμενη στον ισχυρισμό της, ότι η πρώην σύζυγός του είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και, άρα, ακατάλληλη για να έχει την επιμέλεια των παιδιών, ζήτησε από το δικαστήριο να ληφθεί DNA από την ηθοποιό και να εξεταστεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών».

Επιπλέον, στο ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας espresso, η πλευρά του Παύλου Βαρδινογιάννη κάλεσε να καταθέσει ως μάρτυρας ο υπεύθυνος ασφαλείας του, ο οποίος συντονίζει επί σειρά πολλών ετών τα μέτρα ασφαλείας όλων των μελών της οικογένειας.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας έκανε λόγο στην κατάθεσή του «για εθισμό της Τζίνας Αλιμόνου, τόσο στην κοκαΐνη όσο και στο αλκοόλ».

Ο ίδιος μάρτυρας, σύμφωνα πάντοτε με το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εφημερίδας, ισχυρίστηκε ότι η ηθοποιός «συχνάζει σε πριβέ χώρους γνωστών κλαμπ, όπου ερωτοτροπεί με διαφόρους άνδρες, κάνει χρήση ουσιών και παραμελεί τα παιδιά της, έχοντας αναθέσει την φροντίδα τους στις νταντάδες και στο πολυμελές υπηρετικό προσωπικό».

Ο ίδιος μάρτυρας υποστήριξε ακόμη ότι «η οικογένεια έχει αλλάξει 230 νταντάδες τα τελευταία 9 χρόνια, με την ηθοποιό να εξυβρίζει, αλλά ακόμα και να χειροδικεί σε βάρος των εργαζομένων».

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, η ηθοποιός απάντησε:

«Με έντονη αγανάκτηση παρακολουθώ τα ποταπά ψεύδη και τις συκοφαντίες που ισχυρίζεται για μένα ο εν διαστάσει σύζυγός μου, τα οποία προβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης.

Η δική μου πλευρά απουσιάζει παντελώς από τα κατευθυνόμενα αυτά δημοσιεύματα, που έγιναν συνειδητά και χωρίς αιδώ, προκειμένου να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τον εν διαστάσει σύζυγό μου στο σχέδιό του να πάρει τελικά τα παιδιά μας στην Αμερική, για να τα μεγαλώσουν οι υπάλληλοί του.

Η Δικαιοσύνη, όμως, μετά από ενδελεχή έλεγχο και κατ’ αντιπαράσταση διαδικασία αποφάνθηκε ήδη δύο φορές, στον πρώτο βαθμό και στο εφετείο, ότι νομίμως και ορθώς έχω τα παιδιά στην Ελλάδα και είμαι μια άξια μητέρα. Ο εν διαστάσει σύζυγός μου θα κληθεί, εξάλλου, λίαν συντόμως να απολογηθεί στη μήνυση που έχω ασκήσει από διμήνου για τις ιταμές συκοφαντίες του, που τελικά, εκτός από εμένα, πλήττουν καίρια και τα ίδια τα παιδιά μας.

Εγώ ως γυναίκα που θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματά μου από τον εκφοβισμό που υφίσταμαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, θα συνεχίσω να είμαι ταγμένη στο έργο της μάνας, με μόνο σκοπό την προστασία και την ανατροφή των τεσσάρων ανήλικων τέκνων μου, ηλικίας πέντε και εννέα ετών, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.