Βίβιαν Τσιμίλα, Power οf Love: Όταν τα πετούσε έξω στη Μύκονο. Γνωστός επιχειρηματίας, παρελθόν [φωτο]

Ποια είναι η Βίβιαν Τσιμίλα που βλέπουμε από αυτήν την εβδομάδα στο Power Of Love;

Κι ερχόμαστε στο αγαπημένο σας (και μας) θέμα, που δεν είναι άλλο από το Power Of Love.

Από την αρχή της εβδομάδας αντιληφθήκαμε -στο fimes.gr- πως οι νέες παίκτριες κάτι μας θυμίζουν (;), κάπου τις έχουμε ξαναδεί (;), πάθαμε, τέλος πάντων, ένα deja vu.

Ας αρχίσουμε από τη Βίβιαν Τσιμίλα!

Μία μίξη Αθηνάς Χρυσαντίδου και Πετρούλας Κωστίδου. Η εκκεντρική Βίβιαν Τσιμίλα -όπως θα σας αποκαλύψουμε στο fimes.gr- είναι άλλη μία φέρελπις νεαρά, η οποία αποζητά τη δημοσιότητα και όχι τον έρωτα!

Θα αναρωτηθείτε “Και γιατί μπήκε στο Power of Love;” και θα σας απαντήσουμε “Γιατί οι άλλοι παίκτες γιατί μπήκαν;”.

Ας αφήσουμε όμως, αυτα τα ρητορικά ερωτήματα και ας προχωρήσουμε στην… ουσία.

Η Βίβιαν Τσιμίλα λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr, κατά το παρελθόν είχε πάρει σβάρνα (και αυτή) διάφορους τοπικούς διαγωνισμούς μόδας και ομορφιάς, σε έναν από τους οποίους είχε λάβει και τίτλο Miss Τουρισμός.

Μετά από τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, η Βίβιαν Τσιμίλα του Power of Love έγινε γνωστή για τις “διακριτικές” εμφανίσεις της στη Μύκονο, στο πλευρό γνωστού επιχειρηματία.

Πιθανότατα ο έρωτάς τους δεν ευδοκίμησε και η 20χρονη -όπως παρουσιάζεται- παίκτρια αναζητά τον νέο κεραυνοβόλο έρωτα στο Power of Love.

Πάμε στο (πλούσιο) βιογραφικό της Βίβιαν Τσιμίλα

Η Βίβιαν Τσίμιλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Από μικρή αισθάνθηκε μαγεμένη από τον χώρο της μόδας και του θεάματος, στον οποίο ονειρεύεται μέχρι σήμερα να κάνει διεθνή καριέρα.

Από τα τέσσερα χρόνια της ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το καράτε.

Πήρε μέρος σε πρωταθλήματα και κέρδισε πολλές διακρίσεις. Μάλιστα, έγινε κάτοχος μαύρης ζώνης και ενός νταν σε μικρή ηλικία.

Εκτός από το καράτε δοκίμασε και αλλά αθλήματα, όπως μπάντμιντον, χάντμπολ, ποδόσφαιρο, αλλά κανένα από αυτά δεν κατέκτησε την καρδιά της, όπως η συγκεκριμένη πολεμική τέχνη.

Κύριος στόχος της αυτή την περίοδο είναι η αναζήτηση πρωτότυπων επιχειρηματικών ιδεών σχετικά με τον χώρο της ομορφιάς, ώστε να δημιουργήσει μια νέα, κερδοφόρα επιχείρηση, η οποία δεν θα αποσκοπεί μόνο στο προσωπικό όφελός της, αλλά και στην οικονομική βοήθεια της χώρας της.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς ενεργό link στην άρθρο-πηγή Fimes.gr.

Διαβάστε πότε αποχωρεί η Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power of Love.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.