Εξελίξεις με 13χρονο, Κέρκυρα: Ποιο το ζευγάρι που τον βiασε. Έχουν παιδιά και… Αποκαλύψεις

Ποιες οι ραγδαίες εξελίξεις με 13χρονο από την Κέρκυρα;

Συγκλονίζει η πρωτοφανής υπόθεση στην ΚέρκυραΖευγάρι συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να συνουσιάζεται με 13χρονο – Πώς το προσέγγισαν

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας από την είδηση ότι ένα ζευγάρι συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω να συνουσιάζεται με ένα 13χρονο αγόρι.

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, το ζευγάρι, με καταγωγή από το νησί Κέρκυρα, είχε προτείνει τουλάχιστον δύο φορές στον 13χρονο να συνευρεθούν ερ@τικά.

Την πρώτη φορά ο ανήλικος φαίνεται να αρνήθηκε την πρόταση. Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τη δεύτερη δέχθηκε, αφού πρώτα ενημέρωσε τη μητέρα του, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι των Κερκυραίων να συνουσιάζεται με το 13χρονο.

Οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 45 και 40 ετών θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου του 15χρονου.

Είναι παντρεμένοι κι έχουν παιδιά

Το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στην υπόθεση έχει παιδιά όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ 1, τα παιδιά του ζευγαριού αναμένεται να εξεταστούν για να διαπιστωθεί εάν έχουν κακοποιηθεί από τους γονείς τους.

Διαβάστε ποιο το ζευγάρι που βί@σε 13χρονο από την Κέρκυρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.