Σάλος με 14χρονη μαθήτρια, Μαρκόπουλο: Την έδωσαν ναρκωτικά μέσα σε πούλμαν και… [video]

Ποιο το απίστευτο περιστατικό 14χρονης στο Μαρκόπουλο;

Μία 14χρονη μαθήτρια έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, όταν σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου συμμαθητής της της έδωσε ναρκωτικά μέσα στο λεωφορείο.

“Λόγω ενός απαράδεκτου χειρισμού που έγινε κατά τη γνώμη μου από την υπεύθυνη Γυμνασιάρχη στο Μαρκόπουλο, έγινε μία συνειδητή προσπάθεια εκ μέρους της να κουκουλωθεί το πρόβλημα με την 14χρονη και να υπάρχουν μόνο κατασταλτικά μέτρα.

Σε μία εκδρομή που έγινε πριν από μία εβδομάδα στο Μαρκόπουλο, μία 14χρονη μαθήτρια λιποθύμησε ξαφνικά. Όταν την ρώτησαν τι ακριβώς έχει συμβεί, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Τη ναρκωτική ουσία της την είχε παράσχει κάποιος συμμαθητής της μέσα στο πούλμαν. Το άσχημο είναι ότι αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να φροντίσουμε να έχουν την κατάλληλη βοήθεια” είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου κ. Σωτήρης Μεθενίτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Μεθενίτης σημείωσε ότι η Γυμνασιάρχης Μαρκόπουλο επιχείρησε να συγκαλύψει το περιστατικό απομακρύνοντας τους εμπλεκόμενους μαθητές από το σχολείο, αντί να ζητήσει βοήθεια για τα παιδιά, όπως σύμφωνα με την άποψή του έπρεπε να κάνει.

Ο Δήμαρχος Μαρκόπουλο είπε ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές εκδιώχθηκαν από το σχολείο κάτι που δε λύνει το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε ποιος ο 81χρονος που βίαζe 12χρονη στη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.