19χρονη παιδοκτόνος Πετρούπολη, απολογία σοκ: Γιατί σκότωσε και πέταξε το μωρό [video,φωτο]

Τι ομολόγησε η 19χρονη παιδοκτόνος από την Πετρούπολη;

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν το πρωί της Πέμπτης (17/05) η 19χρονη παιδοκτόνος και η μητέρα της, που κατηγορούνται για το θάνατο του νεογέννητου μωρού που έφερε στη ζωή η πρώτη, στις 28 Φεβρουαρίου στη Πετρούπολη.

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα θα υποστηρίξει στον ανακριτή η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη θα πει στην απολογία της ότι όταν γεννήθηκε το παιδί, αμέσως το είδε σαν εχθρό, «ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ».

Κατά τους ισχυρισμούς που θα προβάλει ενώπιον του ανακριτή δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πατέρα. Γι’ αυτό το λόγο αμέσως μόλις το γέννησε είχε πάρει την απόφαση να το «διώξει» από κοντά της, να το ξεφορτωθεί.

«Εγώ το σκότωσα», φέρεται να λέει η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία, της συνεργειας σε ανθρωποκτονία.

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου ειπε ότι θα φέρει τον γιατρο. Ένιωσα έντρομη, και του ειπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε», φέρεται να λέει.

Όσο για την ασταθή ερωτική ζωή της, όπως υποστηρίζει, μέσα από αυτή ένιωθε αποδεκτή. Ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπουλινγκ, και μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.

Διαβάστε από τι πέθανε ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Σπύρος Παγιατάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.