Σοκ στα Χανιά: 8χρονη στην εντατική μετά από ατύχημα σε γκαράζ. Καταπλακώθηκε από…

Ποια η κατάσταση της 8χρονης που καταπλακώθηκε σε γκαράζ στα Χανιά;

Σε κρίσιμη κατάσταση, στη μονάδα εντατικής θεραπείας, νοσηλεύεται μία 8χρονη από τα Χανιά, που καταπλακώθηκε από πόρτα γκαράζ.

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το Σάββατο.

Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διασωληνώθηκε, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Η 8χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου μας και βρίσκεται σε καταστολή», δήλωσε στην ιστοσελίδα ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Γιάννης Φανουργιάκης.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Όλα συνέβησαν χτες Σάββατο (19/05) σε περιοχή των Χανίων, όταν το 8χρονο κοριτσάκι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, φέρεται να καταπλακώθηκε από βαριά συρόμενη πόρτα (γκαραζόπορτα) και τραυματίστηκε βαρύτατα.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διασωληνώθηκε αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά και νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την 8χρονη από το Γενικό Νοσομείο Χανίων στο ΠΑΓΝΗ όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιάννη Φανουργιάκη, η 8χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη και βρίσκεται σε καταστολή.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στο neakriti.gr, το κοριτσάκι έχει θλαστικά τραύματα τόσο στο κεφάλι, όσο και στο στήθος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.