Πανικός στην ΑΕΚ μετά τον τελικό: “Νέος Λάζαρος”, τρελή ανατροπή με τον…, μεταγραφή βόμβα

Ποιες οι ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά τον τελικό κυπέλλου;

Σε σήριαλ τείνει να εξελιχθεί η περίπτωση παραμονής του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ, καθώς ο Βόσνιος άσος δεν τα βρίσκει με την Ένωση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο παίκτης έχει υπέρογκες απαιτήσεις, που ξεπερνούν ακόμα και τις αποδοχές του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (350.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους), με την Ένωση να μην έχει τη διάθεση να καλύψει τα συγκεκριμένα «θέλω», αν και προτείνει γενναία αύξηση σε σχέση με το φετινό κασέ (265.000 ευρώ) του ποδοσφαιριστή.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, είναι δύσκολο να βρεθεί η «χρυσή τομή» τη στιγμή που ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάζεται από σημερινά δημοσιεύματα να έχει κάνει αρνητική εισήγηση στη διοίκηση για την παραμονή του Όγκνιεν Βράνιες. Κάτι που, πάντως, δεν είναι βέβαιο ότι ισχύει, να εισακουστούν δηλαδή τέτοιες «εντολές» του Ισπανού τεχνικού, ειδικά μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου.

Κάποιοι, μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η υπόθεση του διεθνούς στόπερ να έχει την κατάληξη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, από την άποψη ότι μπορεί να μείνει στο ρόστερ τη νέα σεζόν (χωρίς να θεωρείται πρώτη επιλογή) και το επόμενο καλοκαίρι να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Αν και δεδομένα σε αυτό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ θα κάνει προσπάθεια να πουλήσει τον Βόσνιο για ένα βγει οικονομικά κερδισμένη.

Τι «παίζει» με Γιόχανσον:

Στο μεταξύ, πολλές απορίες προκαλεί το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι επίκειται ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Γιάκομπ Γιόχανσον και από εκεί που ήταν «τελειωμένος», να παραμείνει τελικά στο ρόστερ. Όπως λέγεται, στην ΑΕΚ γίνονται δεύτερες σκέψεις για τον Σουηδό, ωστόσο μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον παίκτη, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του «ξένο σώμα» εδώ και πολύ καιρό.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο διεθνής μέσος έχει κυριολεκτικά «χαθεί», δεν είναι ενεργό μέλος της ομάδας (ακόμα και στη φιέστα έκανε μια τυπική παρουσία λίγων λεπτών), αποδεικνύοντας ότι περιμένει το τέλος της σεζόν για να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό. Τώρα, αν όντως στην Ένωση έχουν αναθεωρήσει, θα φανεί το επόμενο διάστημα, ωστόσο θα πρέπει να αλλάξουν και τη γνώμη του παίκτη, ο οποίος συμπεριφέρεται μέχρι τώρα ως «φευγάτος» και δείχνει να μην έχει διάθεση να παραμείνει στο σύλλογο.

«Μπαμ» με Φετφατζίδη;

Σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι η ΑΕΚ κυνηγάει το «μπαμ» με τον Γιάννη Φετφατζίδη, είναι μια υπόθεση που μπορεί να προχωρήσει μόνο αν ο Έλληνας άσος μείνει ελεύθερος από την Αλ Αχλί. Σε αυτό το ενδεχόμενο όντως μπορεί να απασχολήσει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, μιας και παραδοσιακά είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πάντως, δεν είναι εύκολο για τον Τίγρη να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη, που αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ μπορεί να το προσφέρει μάξιμουμ το 1/3 (μαζί με τα μπόνους), οπότε γίνεται αντιληπτό ότι θα πρέπει ο διεθνής άσος να κάνει τεράστια μείωση των αποδοχών του αν όντως θέλει επιστρέψει στην πατρίδα και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Διαβάστε ποιος πρώην παίκτης της ΑΕΚ αυτοκτόνησε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.