Λυκουρέζος-Καλογρίδη, αποκάλυψη: Πού της έκανε πρόταση γάμου, τι απάντησε η Νατάσα. Θα φάμε κουφέτα;

Πού έκανε πρόταση γάμου ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στη Νατάσα Καλογρίδη;

Στη ρομαντική Βενετία ταξίδεψαν η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την ταξιδιωτική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη.

Σε ένα σκετσάκι που έπαιξε το ζευγάρι μπροστά στην κάμερα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζους υποτίθεται ότι γνωρίζει για πρώτη φορά τη Νατάσα Καλογρίδη και την βοηθά νομικά προκειμένου να αποκτήσει το… πέμπτο της palazzo.

Αργότερα, ο Λυκουρέζος έδωσε συνέντευξη στο Celebrity Travel αναφερόμενος και στον έρωτά του με την Νατάσα Καλογρίδη.

Μάλιστα, σημείωσε ότι προσπερνά δημοσιεύματα που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ. Ας είναι κρεμασμένη [η προσωπική μου ζωή] όπου θέλει, φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένος με αυτό που συμβαίνει.

Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος. Ελάχιστοι φίλοι με πολύ σεβασμό και με πολύ κατανόηση και αγάπη με έχουν ρωτήσει και εγώ χαμογελώ».

Για την κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε σχέση με την Νατάσα Καλογρίδη και για το κατά πόσο είναι χαρούμενη που η ηθοποιός μπήκε στην ζωή του πατέρα της, ο γνωστός δικηγόρος είπε ότι τον συγκίνησε η αγάπη της κόρη του και η γενναιοδωρία της.

Αναφερόμενος στα στοιχεία που του αρέσουν στην Νατάσα Καλογρίδη, είπε ότι είναι τόσα πολλά που θα ήταν άδικο αν διάλεγε ένα από όλα αυτά: «Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχτώ εκπλήξεις.

Ήταν μια υπέροχη, θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα».

Τέλος, μίλησε και για την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη:

«Είναι πάντοτε δύσκολο να εξοικειωθείς με τη μόνιμη απουσία ενός ανθρώπου με τον οποίο έζησες 41 χρόνια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ταξίδι ο Λυκουρέζος έκανε πρόταση γάμου, αλλά αυτό δεν προβλήθηκε στην εκπομπή γιατί ήταν επιθυμία του ζευγαριού.

Εκεί, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έπιασε το χέρι της Νατάσας και της είπε: «Θέλω να σε έχω στη ζωή μου». Η Νατάσα Καλογρίδη τον ρώτησε τι εννοεί, για να πάρει απάντηση: «Θέλω να σε έχω γυναίκα μου. Ας ζήσουμε το παρών»…

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν επέστρεψαν στην Αθήνα ο Αλ. Λυκουρέζος έκανε δώρο στη Ν. Καλογρίδη και ένα μονόπετρο.

Το iefimerida.gr ρώτησε τον διάσημο ποινικολόγο για την πρόταση γάμου και εκείνος την διέψευσε.

Διαβάστε με ποιους πιτσιρικάδες είχε σχέση η Νατάσα Καλογρίδη πριν τον Λυκουρέζο και πόσο χρονών είναι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.