Βόμβα Αντώναρου για προεδρεία Μητσοτάκη, ΝΔ: «Οι εκλογές ήταν στημένες. Μεθόδευσε την…»

Πώς ξεσκέπασε τον Μητσοτάκη για τις εκλογές στη ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος;

Στον τρόπο εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος ανήκει στην καραμανλική πτέρυγα κι έχει διαγραφεί από τη ΝΔ, όπως υποστηρίζει στην ανάρτηση του:

«Στις εσωκομματικές εκλογές υπήρξαν παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που διευκόλυναν την επικράτηση του κ. Μητσοτάκη. Έχουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία!», αναφέρει χαρακτηριστικά, μιλώντας μάλιστα στο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο.

Επισημαίνεται ότι οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου είχαν αναβληθεί, επειδή -κατά την επίσημη εκδοχή – η εταιρεία πληροφορικής «Info Solutions» που είχε αναλάβει τη συγκέντρωση-επεξεργασία των αποτελεσμάτων, δεν ετοίμασε εγκαίρως το αναγκαίο λογισμικό.

Κατά τον κ. Αντώναρο, αυτή ήταν μιά μεθόδευση για να πληγεί το κύρος του τότε προσωρινού προέδρου και υποψήφιου για την προεδρία Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε να ευνοηθεί ο αντίπαλος του Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο θέμα, με αφορμή την είδηση ότι με εντολή του κ. Μητσοτάκη η ΝΔ απέσυρε την αγωγή που είχε καταθέσει κατά της εταιρίας «Info Solutions».

Ο κ. Αντώναρος όχι μόνον επιβεβαιώνει την είδηση, αλλά σημειώνει ότι η ενέργεια αυτή είναι λογική: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει ασφαλώς να στείλει στα δικαστήρια εκείνους που «με μεθόδευση φρόντισαν να τον ευνοήσουν».

«Από τις πληροφορίες που έχω φαίνεται αυτή η πληροφορία να είναι αληθινή. Άλλωστε μέχρι στιγμής η Πειραιώς κι ο Πρόεδρος της ποιούν την νήσσαν – όπως συμβαίνει κάθε φορά που δεν θέλουν να πάρουν θέση σε θέματα που καίνε», γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος. Και συμπληρώνει με νόημα:

«Αλλά και τι να πουν θα μου πείτε; Αφού εκείνη η εξέλιξη τότε με το πολύ περίεργο παρασκήνιο, μόνο τον ίδιο ωφέλησε! Είναι δυνατόν να θέλει να στείλει στα δικαστήρια όσους – με μεθόδευση – φρόντισαν να τον ευνοήσουν;

Και για να μη ξεχνιόμαστε: Έχει δεσμευθεί να παρέχει ‘’πλήρη κάλυψη’’ σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Για το κάθε τι μάλιστα. Γι’ αυτό… Αλλά ας μη συνεχίσω. Πάντως κάποιοι από μας ξέρουμε. Κι έχουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία»

Απο τις πληροφορίες που έχω φαίνεται αυτή η πληροφορία να είναι αληθινη.Αλλωστε μέχρι στιγμής η Πειραιώς κι ο Πρόεδρος…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Freitag, 11. Mai 2018

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.