Απεργία Μετρό, λεωφορεία, ΗΣΑΠ 30, 31/5: Ποιες ώρες η στάση εργασίας. Κομφούζιο στην Αθήνα

Ποιες ώρες η απεργία σε ΜΜΜ, μετρό κ.α. στις 30/5 και 31/5;

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας και στο μετρό στην ‘Πανεθνική Ημέρα Δράσης’ και την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 30/5 και Πέμπτη 31/5 2018.

Την Τετάρτη 30/5, τα Λεωφορεία και μετρό θα κινούνται από τις 9:00 π.μ. – 21:00. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών Express Αεροδρομίου και μετρό.

Την Πέμπτη 31/5 οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία και μετρό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών Express Αεροδρομίου, και μετρό.

Τις κινητοποιήσεις στα Λεωφορεία εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αντιδρά στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Αναμένονται αποφάσεις για το πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα μέσα. Δεδομένες θεωρούνται στάσεις εργασίας και απεργίες στις 30/5 και 31/5 τόσο στον ΗΣΑΠ, όσο και στο ΜΕΤΡΟ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.